Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Čari

Čari

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Meri Balog


ISBN:

97886-6012-137-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B6489

Broj strana:

264

Težina:

236 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

10,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Sreli su se na jednom seoskom balu, mlada udovica Agnes Kiping i Flavijan Arnot, vikont Ponsonbi, još jedan član Kluba ranjenih duša. Agnes nikada nije bila zaljubljena, pa su je osećanja prema najlepšem plavokosom muškarcu koga je ikada videla, zatekla i zbunila. Flavijan je bio šarmantni zavodnik, ali je ovoga puta i sam bio zaveden čarima prelepe udovice.

Bez obzira na njeno poreklo, možda pomalo ishitreno, on ju je zaprosio. Nju je u novi život povela strast, a njega osveta. Ili se bar tako činilo… Demoni iz prošlosti, bolne uspomene, spletkarenja… kao da se sve udružilo protiv njih i njihovog braka. Da li za ženu koja nije plemenitog roda ima mesta u novom svetu bogatstva i titula? Da li će još jedna ranjena duša pronaći svoj mir?

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 110x180
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Sreli su se na jednom seoskom balu, mlada udovica Agnes Kiping i Flavijan Arnot, vikont Ponsonbi, još jedan član Kluba ranjenih duša. Agnes nikada nije bila zaljubljena, pa su je osećanja prema najlepšem plavokosom muškarcu koga je ikada videla, zatekla i zbunila. Flavijan je bio šarmantni zavodnik, ali je ovoga puta i sam bio zaveden čarima prelepe udovice. Bez obzira na njeno poreklo, možda pomalo ishitreno, on ju je zaprosio. Nju je u novi život povela strast, a njega osveta. Ili se bar tako činilo… Demoni iz prošlosti, bolne uspomene, spletkarenja… kao da se sve udružilo protiv njih i njihovog braka. Da li za ženu koja nije plemenitog roda ima mesta u novom svetu bogatstva i titula? Da li će još jedna ranjena duša pronaći svoj mir?

Dodatne informacije

Izdavač BDR Media
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter