Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Brzo učenje - kako sam završio fakultet koji ne volim

Brzo učenje - kako sam završio fakultet koji ne volim

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-83737-84-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B8628

Broj strana:

165

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga Brzo učenje napisana je u formi priručnika i iz poglavlja u poglavlje otkriva tajne učenja. Crteži su osmišljeni tako da slikovito predstave sve ono kroz šta prolazi učenik u svom školovanju.Oni su tako uklopljeni u tekst da lako dovode do pamćenja i prisećanja. Svako poglavlje se nadovezuje na prethodno, tako da se u narednom poglavlju podrazumeva da je gradivo prethodnog usvojeno.
Na kraju knjige sve se pretvara u jednu veliku celinu. Kroz štivo provejava ideja da je knjiga pisana samo za studente i učenike. To ne mora biti tako. Ovo znanje

je univerzalno i mogu da ga koriste svi oni koji uče, bez obzira da li su postdiplomci, doktoranti, profesionalci na usavršavanju... Knjiga možda bude najinteresantnija baš roditeljima, koji se prema mojim saznanjima, više obraduju raspustu svoje dece od same dece, jer tokom čitave školske godine ulažu velike napore da njihovi mezimci usvoje gradivo.

  • Prevodilac: Dragan Paripović
  • Izdanje: 2
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga Brzo učenje napisana je u formi priručnika i iz poglavlja u poglavlje otkriva tajne učenja. Crteži su osmišljeni tako da slikovito predstave sve ono kroz šta prolazi učenik u svom školovanju.Oni su tako uklopljeni u tekst da lako dovode do pamćenja i prisećanja. Svako poglavlje se nadovezuje na prethodno, tako da se u narednom poglavlju podrazumeva da je gradivo prethodnog usvojeno. Na kraju knjige sve se pretvara u jednu veliku celinu. Kroz štivo provejava ideja da je knjiga pisana samo za studente i učenike. To ne mora biti tako. Ovo znanje je univerzalno i mogu da ga koriste svi oni koji uče, bez obzira da li su postdiplomci, doktoranti, profesionalci na usavršavanju... Knjiga možda bude najinteresantnija baš roditeljima, koji se prema mojim saznanjima, više obraduju raspustu svoje dece od same dece, jer tokom čitave školske godine ulažu velike napore da njihovi mezimci usvoje gradivo.

Dodatne informacije

Izdavač Babun
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter