Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Brodolom

Brodolom

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-1172-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V4496

Broj strana:

280

Težina:

393 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Grejs Vinter ima dvadeset dvije godine. Na svadbenom putovanju postaće udovica koja će morati da stane pred preki sud života.

U ljeto godine 1914. Grejs se u Londonu krišom udaje za Henrija Vintera s nadom da će njena bogata porodica ipak prihvatiti njihov brak. Na povratku kući, u Ameriku, brod kojim plove je oštećen eksplozijom i tone. Žrtvujući svoj život Henri uspijeva da voljenoj supruzi obezbijedi mjesto u čamcu za spasavanje. Dok malobrojni srećnici u čamcu posmatraju kako pučinom plutaju ostali brodolomnici koji se grčevito bore da se zadrže na površini, ubrzo shvataju da je za opstanak nekih neophodno da drugi umru.

Izgubljeni usred Atlantika, sa zalihama namirnica i vode koje brzo nestaju, preživeli počinju bitku za opstanak. Da bi opstali moraju da odaberu nekoga ko će da ih vodi kroz sva iskušenja. Ubrzo će se naći u vrtlogu spletki nemilosrdanog ali iskusnog mornara i tajanstvene starije gospođe koja je začuđujuće ubjedljiva. Grejsina sudbina zavisi od toga kome će se prikloniti i ona je svjesna da mora iskoristiti svaku moguću prednost. Sjećajući se neobičnih okolnosti u kojima je upoznala Henrija i razmišljajući o novom životu za koji je mislila da je pred njom, Grejs mora da odluči koja će biti cijena njenog preživljavanja.

  • Originalni naziv: Charlotte Rogan
  • Prevodilac: Tatjana Bližić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Grejs Vinter ima dvadeset dvije godine. Na svadbenom putovanju postaće udovica koja će morati da stane pred preki sud života. U ljeto godine 1914. Grejs se u Londonu krišom udaje za Henrija Vintera s nadom da će njena bogata porodica ipak prihvatiti njihov brak. Na povratku kući, u Ameriku, brod kojim plove je oštećen eksplozijom i tone. Žrtvujući svoj život Henri uspijeva da voljenoj supruzi obezbijedi mjesto u čamcu za spasavanje. Dok malobrojni srećnici u čamcu posmatraju kako pučinom plutaju ostali brodolomnici koji se grčevito bore da se zadrže na površini, ubrzo shvataju da je za opstanak nekih neophodno da drugi umru. Izgubljeni usred Atlantika, sa zalihama namirnica i vode koje brzo nestaju, preživeli počinju bitku za opstanak. Da bi opstali moraju da odaberu nekoga ko će da ih vodi kroz sva iskušenja. Ubrzo će se naći u vrtlogu spletki nemilosrdanog ali iskusnog mornara i tajanstvene starije gospođe koja je začuđujuće ubjedljiva. Grejsina sudbina zavisi od toga kome će se prikloniti i ona je svjesna da mora iskoristiti svaku moguću prednost. Sjećajući se neobičnih okolnosti u kojima je upoznala Henrija i razmišljajući o novom životu za koji je mislila da je pred njom, Grejs mora da odluči koja će biti cijena njenog preživljavanja.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter