Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Brankica Stanković - Insajder, moja priča

Brankica Stanković - Insajder, moja priča

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7693-374-3

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K9034

Broj strana:

363

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U knjizi Brankica Stanković donosi ličnu priču sa detaljima do sada potpuno nepoznatim javnosti, koji se odvijaju dinamikom i tenzijom trilera pred očima čitaoca.

Emisija Insajder od 2004. do danas bavila se brojnim temama: motivima za ubistvo premijera Srbije, švercom cigareta, organizacijom tajnih službi, propustima MUP-a Srbije, huliganima, fudbalskom, pravosudnom i građevinskom mafijom, korupcijom u nadležnim institucijama, biznismenima, pljačkom države, privatizacijom.

Zato je Insajder, prema mišljenju velikog dijela javnosti, najhrabriji novinarski projekat u Srbiji, koji je, zbog tema kojima se bavio, postao smetnja mnogim kriminalnim grupama.

Obezbjeđenje

Brankica Stanković, autorka Insajdera, od decembra 2009. živi sa dvadesetčetvoročasovnim policijskim obezbjeđenjem, pošto je MUP-a zaključio da joj je život ugrožen zbog tema kojima se bavila. Uprkos brojnim prijetnjama koje su uslijedile i javnim pozivima na linč, odgovor novinarke na to bio je proširenje tima Insajdera.

  • Izdanje: 2
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x201
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U knjizi Brankica Stanković donosi ličnu priču sa detaljima do sada potpuno nepoznatim javnosti, koji se odvijaju dinamikom i tenzijom trilera pred očima čitaoca. Emisija Insajder od 2004. do danas bavila se brojnim temama: motivima za ubistvo premijera Srbije, švercom cigareta, organizacijom tajnih službi, propustima MUP-a Srbije, huliganima, fudbalskom, pravosudnom i građevinskom mafijom, korupcijom u nadležnim institucijama, biznismenima, pljačkom države, privatizacijom. Zato je Insajder, prema mišljenju velikog dijela javnosti, najhrabriji novinarski projekat u Srbiji, koji je, zbog tema kojima se bavio, postao smetnja mnogim kriminalnim grupama. Obezbjeđenje Brankica Stanković, autorka Insajdera, od decembra 2009. živi sa dvadesetčetvoročasovnim policijskim obezbjeđenjem, pošto je MUP-a zaključio da joj je život ugrožen zbog tema kojima se bavila. Uprkos brojnim prijetnjama koje su uslijedile i javnim pozivima na linč, odgovor novinarke na to bio je proširenje tima Insajdera.

Dodatne informacije

Izdavač Samizdat B92
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter