Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Bolje nam je zajedno

Bolje nam je zajedno

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7702-278-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D0326

Broj strana:

415

Težina:

524 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Šeridan Grej je ambiciozna novinarka koja iznenada ostaje bez posla, doživljava krah ljubavne veze i gubi krov nad glavom. Zna da joj ne preostaje ništa drugo do da skupi snagu i krene iz početka.

Seli se u varošicu Ardbon, u pansion koji vodi Nina Falon, i zapošljava se u lokalnim novinama, gde joj je zadatak da piše horoskope i izveštava s kinoloških takmičenja. To nikako nije vizija koju je imala o svojoj budućnosti i karijeri.

Život u Ardbonu, međutim, nije monoton kakvim joj se na prvi pogled učinio. Život Nine Falon, njene gazdarice i dobre prijateljice, menja se iz korena kada na televiziji sazna za tajni život svog muža glumca. Šeridan uviđa da bi taj slučaj mogao da bude senzacionalna novinarska priča, upravo ona o kojoj je sanjala i koja će je vinuti među zvezde izveštačkog novinarstva. Međutim, što se više približava istini i pojedinostima te priče, sve jasnije shvata da postoji opasnost da će zbog karijere izgubiti osobu koju je zavolela. Da li radi karijere vredi izneveriti ljubav i ponovo ostati sam, ili je ljubav najvažnija? Hoće li Šeridan i Nina ponovo pronaći sreću ili će dozvoliti da im nesrećna prošlost uništi budućnost koja obećava?

  • Originalni naziv: Better together
  • Prevodilac: Ivana Milaković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Šeridan Grej je ambiciozna novinarka koja iznenada ostaje bez posla, doživljava krah ljubavne veze i gubi krov nad glavom. Zna da joj ne preostaje ništa drugo do da skupi snagu i krene iz početka. Seli se u varošicu Ardbon, u pansion koji vodi Nina Falon, i zapošljava se u lokalnim novinama, gde joj je zadatak da piše horoskope i izveštava s kinoloških takmičenja. To nikako nije vizija koju je imala o svojoj budućnosti i karijeri. Život u Ardbonu, međutim, nije monoton kakvim joj se na prvi pogled učinio. Život Nine Falon, njene gazdarice i dobre prijateljice, menja se iz korena kada na televiziji sazna za tajni život svog muža glumca. Šeridan uviđa da bi taj slučaj mogao da bude senzacionalna novinarska priča, upravo ona o kojoj je sanjala i koja će je vinuti među zvezde izveštačkog novinarstva. Međutim, što se više približava istini i pojedinostima te priče, sve jasnije shvata da postoji opasnost da će zbog karijere izgubiti osobu koju je zavolela. Da li radi karijere vredi izneveriti ljubav i ponovo ostati sam, ili je ljubav najvažnija? Hoće li Šeridan i Nina ponovo pronaći sreću ili će dozvoliti da im nesrećna prošlost uništi budućnost koja obećava?

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter