Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Bojiš li se mraka? - 5 Tinovih savršenih rješenja

Bojiš li se mraka? - 5 Tinovih savršenih rješenja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789533138091

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

D2850

Broj strana:

20

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Simpatičan dječak Tin suočen je s nelagodom od mraka i potencijalnim čudovištem koje se negdje skriva i vreba baš kada on mora na spavanje te smišlja pet sjajnih načina kako riješiti taj veliki problem. Isprobava: upaljeno svjetlo, tatine zagrljaje, vitešku priču, pidžamu sa znakom superjunaka, set protiv čudovišta. I na kraju s oduševljenjem obavještava čitatelja da je jedan od tih prijedloga upalio jer se više ne boji čudovišta i odlazi mirno na spavanje.

Ovo je sjajna serija problemskih slikovnica namijenjena djeci od dvije do pet godina koja donosi aktualne i nezaobilazne priče protkane temama poput straha od mraka, ljubomore, ljutnje, tvrdoglavosti, stidljivosti, nelagode odvajanja od roditelja, upoznavanja s novim odraslim osobama i djecom, te samostalnog snalaženja u novim situacijama i sredinama kao što je primjerice odlazak i boravak u vrtiću.

Velika vrijednost ovih domišljatih slikovnica leži i u posebnom dijelu na kraju knjige namijenjenom roditeljima, starateljima i odgajateljima pod nazivom SOS ZA RODITELJE u kojemu autorica Chiara Piroddi, psihologinja specijalizirana za kognitivno-bihevioralnu psihoterapiju, nudi pet jasnih i jednostavnih postupaka te korisnih prijedloga koji mogu biti od pomoći svima koji se nađu u takvim i sličnim izazovnim situacijama.

  • Prevodilac: Ana Badurina
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 190x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Simpatičan dječak Tin suočen je s nelagodom od mraka i potencijalnim čudovištem koje se negdje skriva i vreba baš kada on mora na spavanje te smišlja pet sjajnih načina kako riješiti taj veliki problem. Isprobava: upaljeno svjetlo, tatine zagrljaje, vitešku priču, pidžamu sa znakom superjunaka, set protiv čudovišta. I na kraju s oduševljenjem obavještava čitatelja da je jedan od tih prijedloga upalio jer se više ne boji čudovišta i odlazi mirno na spavanje. Ovo je sjajna serija problemskih slikovnica namijenjena djeci od dvije do pet godina koja donosi aktualne i nezaobilazne priče protkane temama poput straha od mraka, ljubomore, ljutnje, tvrdoglavosti, stidljivosti, nelagode odvajanja od roditelja, upoznavanja s novim odraslim osobama i djecom, te samostalnog snalaženja u novim situacijama i sredinama kao što je primjerice odlazak i boravak u vrtiću. Velika vrijednost ovih domišljatih slikovnica leži i u posebnom dijelu na kraju knjige namijenjenom roditeljima, starateljima i odgajateljima pod nazivom SOS ZA RODITELJE u kojemu autorica Chiara Piroddi, psihologinja specijalizirana za kognitivno-bihevioralnu psihoterapiju, nudi pet jasnih i jednostavnih postupaka te korisnih prijedloga koji mogu biti od pomoći svima koji se nađu u takvim i sličnim izazovnim situacijama.

Dodatne informacije

Izdavač Profil
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter