Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Biti kao rijeka

Biti kao rijeka

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Paulo Coelho


ISBN:

978-86-7470-761-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M8193

Broj strana:

208

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Biti kao rijeka je zbirka neobičnih razmišljanja jednog od najmoćnijih pripovijedača na svijetu, Paula Koelja. U ovoj snažnoj zbirci pripovijedaka, proznih crtica i misli, Koeljo, autor Alhemičara, nudi svoje sasvim lične uvide u široki spektar tema od streljaštva i muzike do elegancije,od putovanja do prirode dobra i zla...

Jedna starica objašnjava svom unuku kako obična olovka može da nacrta put do uspjeha.Uputstva kako da se popnete na vrh planine otkrivaju takođe i različite tajne postizanja životnog uspjeha. Priča o Džingis Kanu i njegovom sokolu predstavlja lekciju o bezumnosti ljutnje - ali i o umjetnosti prijateljstva. Pijanista koji izvodi jednu kompoziciju predstavlja odličnu ilustraciju ostvarivanja sopstvene sudbine. Jedan pisac će naučiti tri važne stvari od čovjeka sa ulice... U svim ovim fragmentima, Paulo Koeljo nam otkriva kako i najmanji događaji u našem životu mogu biti lekcije iz kojih možemo neprekidno da učimo.

Biti kao rijeka sadrži prozne dragulje posložene promišljenim redosljedom i ispričane originalnim Koeljovim stilom. Dijeleći sa nama svoje misli o duhovnosti, životu i etici, Paulo Koeljo nas je još jednom dirnuo svojom životnom filozofijom i pozvao na uzbudljivo putovanje koje, na kraju, moramo preći sami.

  • Originalni naziv: Ser como o rio que flui...
  • Prevodilac: Jasmina Nešković, Jovan Tatić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Crna Gora
  • Stanje: Nova

Detalji

Biti kao rijeka je zbirka neobičnih razmišljanja jednog od najmoćnijih pripovijedača na svijetu, Paula Koelja. U ovoj snažnoj zbirci pripovijedaka, proznih crtica i misli, Koeljo, autor Alhemičara, nudi svoje sasvim lične uvide u široki spektar tema od streljaštva i muzike do elegancije,od putovanja do prirode dobra i zla... Jedna starica objašnjava svom unuku kako obična olovka može da nacrta put do uspjeha.Uputstva kako da se popnete na vrh planine otkrivaju takođe i različite tajne postizanja životnog uspjeha. Priča o Džingis Kanu i njegovom sokolu predstavlja lekciju o bezumnosti ljutnje - ali i o umjetnosti prijateljstva. Pijanista koji izvodi jednu kompoziciju predstavlja odličnu ilustraciju ostvarivanja sopstvene sudbine. Jedan pisac će naučiti tri važne stvari od čovjeka sa ulice... U svim ovim fragmentima, Paulo Koeljo nam otkriva kako i najmanji događaji u našem životu mogu biti lekcije iz kojih možemo neprekidno da učimo. Biti kao rijeka sadrži prozne dragulje posložene promišljenim redosljedom i ispričane originalnim Koeljovim stilom. Dijeleći sa nama svoje misli o duhovnosti, životu i etici, Paulo Koeljo nas je još jednom dirnuo svojom životnom filozofijom i pozvao na uzbudljivo putovanje koje, na kraju, moramo preći sami.

Dodatne informacije

Izdavač Nova knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter