Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Biblika - Biblijski atlas

Biblika - Biblijski atlas

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Grupa autora


ISBN:

978-8687601-06-02

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K9217

Broj strana:

575

Težina:

4500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

170,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ova sjajna knjiga premošćuje jaz između Biblije i suvremenog čitatelja. Otvorite je i krenite na fantastično kulturno-povijesno istraživanje drevnog biblijskog svijeta. Vrhunske fotografije stvarnih povijesnih lokaliteta i prekrasne umjetničke slike oživljavaju taj svijet i osiguravaju vam puninu doživljaja. Vrsni stručni suradnici koji su surdjelovali u stvaranju knjige jamče njezinu kvalitetu, objektivnost i pouzdanost činjenica. Doznajte više o najnovijim arheološkim i kulturno-povijesnim saznanjima koja će vam pomoći u razumijevanju svijeta koji ćete s užitkom uvijek iznova proučavati.

Ova knjiga vodi čitatelja na čudesno putovanje krajolicima, kulturama i poviješću biblijskih zemalja, oživljavajući kazivanja, dramatične događaje, karizmatične ličnosti, tajnovita mjesta...
Autori su ugledni svjetski znanstvenici - katolički, židovski i protestantski - koji izlažu najnovija arheološka otkrića, teološke rasprave i znanstvene spoznaje.
Informacije o tipografiji, geologiji, klimi, vegetaciji i fizičkim značajkama područja.
125 zemljovida lokaliteta, putovanja, bitaka, kraljevstva i carstva.
650 umjetničkih prikaza - slika, skulptura, crteža - iz najpoznatijih svjetskih galerija, muzeja i zbirki.
Kronološke tablice, rodoslovlja, rječnik pojmova.

7 razloga zašto već danas trebate naručiti Bibliku:
1. Ovo je najnoviji, najpouzdaniji, najsveobuhvatniji i najažurniji biblijski atlas na tržištu.
2. U izradi Biblike je sudjelovao međunarodni tim stručnjaka, što je dovoljan dokaz da se na činjenice opisane u knjizi doista možemo osloniti.
3. U knjizi ćete naći brojne informacije vezane uz svijet i vrijeme u kojem je nastajala Biblija , što će vam pomoći da lakše shvatite biblijske osobe i njihove postupke.
4. Biblika vam daje odgovor na sve što vam se u Bibliji činilo nejasnim i nerazumljivim.
5. Povijesne podatke Biblika potkrepljuje arheološkim dokazima te informacijama iz drugih povijesnih izvora.
6. Tu ćete naći najnovije precizne zemljopisne karte s pomoću kojih ćete lakše vizualizirati i smjestiti pojedine ljude i događaje u vrijeme i prostor.
7. Uživat ćete u listanju ove knjige i gledanju brojnih umjetničkih djela koja je inspirirala Biblija

  • Prevodilac: Maja Bajo
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 260x350
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ova sjajna knjiga premošćuje jaz između Biblije i suvremenog čitatelja. Otvorite je i krenite na fantastično kulturno-povijesno istraživanje drevnog biblijskog svijeta. Vrhunske fotografije stvarnih povijesnih lokaliteta i prekrasne umjetničke slike oživljavaju taj svijet i osiguravaju vam puninu doživljaja. Vrsni stručni suradnici koji su surdjelovali u stvaranju knjige jamče njezinu kvalitetu, objektivnost i pouzdanost činjenica. Doznajte više o najnovijim arheološkim i kulturno-povijesnim saznanjima koja će vam pomoći u razumijevanju svijeta koji ćete s užitkom uvijek iznova proučavati. Ova knjiga vodi čitatelja na čudesno putovanje krajolicima, kulturama i poviješću biblijskih zemalja, oživljavajući kazivanja, dramatične događaje, karizmatične ličnosti, tajnovita mjesta... Autori su ugledni svjetski znanstvenici - katolički, židovski i protestantski - koji izlažu najnovija arheološka otkrića, teološke rasprave i znanstvene spoznaje. Informacije o tipografiji, geologiji, klimi, vegetaciji i fizičkim značajkama područja. 125 zemljovida lokaliteta, putovanja, bitaka, kraljevstva i carstva. 650 umjetničkih prikaza - slika, skulptura, crteža - iz najpoznatijih svjetskih galerija, muzeja i zbirki. Kronološke tablice, rodoslovlja, rječnik pojmova. 7 razloga zašto već danas trebate naručiti Bibliku: 1. Ovo je najnoviji, najpouzdaniji, najsveobuhvatniji i najažurniji biblijski atlas na tržištu. 2. U izradi Biblike je sudjelovao međunarodni tim stručnjaka, što je dovoljan dokaz da se na činjenice opisane u knjizi doista možemo osloniti. 3. U knjizi ćete naći brojne informacije vezane uz svijet i vrijeme u kojem je nastajala Biblija , što će vam pomoći da lakše shvatite biblijske osobe i njihove postupke. 4. Biblika vam daje odgovor na sve što vam se u Bibliji činilo nejasnim i nerazumljivim. 5. Povijesne podatke Biblika potkrepljuje arheološkim dokazima te informacijama iz drugih povijesnih izvora. 6. Tu ćete naći najnovije precizne zemljopisne karte s pomoću kojih ćete lakše vizualizirati i smjestiti pojedine ljude i događaje u vrijeme i prostor. 7. Uživat ćete u listanju ove knjige i gledanju brojnih umjetničkih djela koja je inspirirala Biblija

Dodatne informacije

Izdavač Begen comerc
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter