Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Belo je crno

Belo je crno

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-0886-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V3800

Broj strana:

216

Težina:

342 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

12,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Majstor u igri razotkrivanja, Vesna Radusinović, kroz britke, duhovite i pitke priče i kolumne uspjela je da, po ko zna koji put, svojim originalnim i već prepoznatljivim stilom skine koprenu sjaja i glamura sa mnogih javnih ličnosti, da ih ogoli ali i presvuče u ono što one zaista jesu. Nastali u godinama burnih dešavanja, ovi tekstovi ne samo da nisu izgubili na svojoj aktuelnosti, nego se mogu čitati kao da su napisani sada. Za mnoge aktere ovih priča vrijeme, taj lako varljivi posjed, kao da je potpuno stalo.

Ovaj svojevrsni književni vremeplov nam na ironičan, sarkastičan i polemičan način kazuje da se u protekloj deceniji u Srbiji gotovo ništa značajno nije promijenilo. Kako smo živjeli, a kako prežvjeli, šta nas je sve zabavljalo i očaravalo, kolike su nam bile zablude, a kakve želje i nadanja? Da li patina vremena baš uvijek može da oboji sjećanja, uljepša osjećanja i preboji saznanja? Zašto smo se najglasnije smijali onome sto nas je najvise boljelo? Odgovore na sva ova pitanja naći ćete u knjizi Belo je crno.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Majstor u igri razotkrivanja, Vesna Radusinović, kroz britke, duhovite i pitke priče i kolumne uspjela je da, po ko zna koji put, svojim originalnim i već prepoznatljivim stilom skine koprenu sjaja i glamura sa mnogih javnih ličnosti, da ih ogoli ali i presvuče u ono što one zaista jesu. Nastali u godinama burnih dešavanja, ovi tekstovi ne samo da nisu izgubili na svojoj aktuelnosti, nego se mogu čitati kao da su napisani sada. Za mnoge aktere ovih priča vrijeme, taj lako varljivi posjed, kao da je potpuno stalo. Ovaj svojevrsni književni vremeplov nam na ironičan, sarkastičan i polemičan način kazuje da se u protekloj deceniji u Srbiji gotovo ništa značajno nije promijenilo. Kako smo živjeli, a kako prežvjeli, šta nas je sve zabavljalo i očaravalo, kolike su nam bile zablude, a kakve želje i nadanja? Da li patina vremena baš uvijek može da oboji sjećanja, uljepša osjećanja i preboji saznanja? Zašto smo se najglasnije smijali onome sto nas je najvise boljelo? Odgovore na sva ova pitanja naći ćete u knjizi Belo je crno.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter