Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Beleške s malog ostrva

Beleške s malog ostrva

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Bil Brajson


ISBN:

978-86-7436-883-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V1187

Broj strana:

352

Težina:

340 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Posle gotovo dvije decenije u Engleskoj, Bil Brajson odlučuje da se na izvesno neko vrijeme preseli u Sjedinjene Američke Države kako bi njegova djeca iskusila život u drugoj zemlji, njegova žena mogla da uživa u kupovini do deset uveče sedam dana nedeljno i, što je najvažnije, zato što je pročitao da tri miliona i sedam stotina hiljada Amerikanaca vjeruje da su ih u nekom trenutku oteli vanzemaljci i - shvatio je da je potreban svom narodu.

Ali prije nego što napusti svoju voljenu kuću u sjevernom Jorkširu, Brajson insistira pošto-poto želi da još jednom proputuje Englesku, da krene na neku vrstu oproštajnog puta zelenim i prijatnim ostrvom koje mu je toliko dugo bilo dom. Njegov cilj je da istraži lice i naličje zemlje (onakvo kakvo jeste) i da ispita šta je to što toliko voli u zemlji koja je izmislila sos marmitmarmajt, pomorskog heroja čija je želja na samrti bila da ga poljubi tip po imenu Hardi, imena gradova kao što su Farlij Valop, Titsi i Šelou Bouels, ljude koje govore ne treba gunđati, pomorskog heroja čija je želja na samrti bila da ga poljubi tip po imenu Hardi, i kviz Pitajte baštovana.

Sjajna knjiga... Ono što je zabavno je što govori o Brajsonu isto koliko o Engleskoj.
Sandej telegraf

Brajson je zabavan zato što se ne plaši da da cijelog sebe.
Dejli ekspres

  • Prevodilac: Eli Gilić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Posle gotovo dvije decenije u Engleskoj, Bil Brajson odlučuje da se na izvesno neko vrijeme preseli u Sjedinjene Američke Države kako bi njegova djeca iskusila život u drugoj zemlji, njegova žena mogla da uživa u kupovini do deset uveče sedam dana nedeljno i, što je najvažnije, zato što je pročitao da tri miliona i sedam stotina hiljada Amerikanaca vjeruje da su ih u nekom trenutku oteli vanzemaljci i - shvatio je da je potreban svom narodu. Ali prije nego što napusti svoju voljenu kuću u sjevernom Jorkširu, Brajson insistira pošto-poto želi da još jednom proputuje Englesku, da krene na neku vrstu oproštajnog puta zelenim i prijatnim ostrvom koje mu je toliko dugo bilo dom. Njegov cilj je da istraži lice i naličje zemlje (onakvo kakvo jeste) i da ispita šta je to što toliko voli u zemlji koja je izmislila sos marmitmarmajt, pomorskog heroja čija je želja na samrti bila da ga poljubi tip po imenu Hardi, imena gradova kao što su Farlij Valop, Titsi i Šelou Bouels, ljude koje govore ne treba gunđati, pomorskog heroja čija je želja na samrti bila da ga poljubi tip po imenu Hardi, i kviz Pitajte baštovana. Sjajna knjiga... Ono što je zabavno je što govori o Brajsonu isto koliko o Engleskoj. Sandej telegraf Brajson je zabavan zato što se ne plaši da da cijelog sebe. Dejli ekspres

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter