Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Balada dekadenta

Balada dekadenta

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-4063-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B6760

Broj strana:

264

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Svako želi da bude voljen, ali samo oni koji prožive patnju odbijanja mogu da spoznaju put ka pravoj ljubavi.

Oduvek sam verovao da je odabir emotivnog partnera veoma složena stvar. Nije dovoljno gledati na osobu jednodimenzionalno. Moraš birati kompatibilno biće. Nekoga ko je sličan po sistemu vrednosti, nivou iskrenosti i strasti, kao i razumevanju samog života. Naročito je bitan međusobno sličan narativ iz primarne porodice kao i potencijal za roditeljstvo. Dobar seks i fizički izgled se podrazumevaju.

Glavni junak, stabilan muškarac u ranim četrdesetim, poznati psihoterapeut i pisac, raskida četvorogodišnju vezu i ponovo traga za ljubavlju i brakom u Beogradu. Nakon niza živopisnih seksualnih iskustava, ali i uzbudljivih putovanja u Hrvatsku, Portugaliju, Sloveniju i Austriju, on iznova otkriva vrlinu skromnosti i suštinu želje za pripadanjem: kad imaš mnogo žena, onda zapravo nemaš nijednu, a kad u potpunosti voliš jednu ženu, onda si ispunjen.

Balada dekadenta je izuzetan roman o muškoj patnji, lucidan literarni prikaz ljudske seksualnosti i razloga koji nas upućuju ka ljubavi za ceo život.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Svako želi da bude voljen, ali samo oni koji prožive patnju odbijanja mogu da spoznaju put ka pravoj ljubavi. Oduvek sam verovao da je odabir emotivnog partnera veoma složena stvar. Nije dovoljno gledati na osobu jednodimenzionalno. Moraš birati kompatibilno biće. Nekoga ko je sličan po sistemu vrednosti, nivou iskrenosti i strasti, kao i razumevanju samog života. Naročito je bitan međusobno sličan narativ iz primarne porodice kao i potencijal za roditeljstvo. Dobar seks i fizički izgled se podrazumevaju. Glavni junak, stabilan muškarac u ranim četrdesetim, poznati psihoterapeut i pisac, raskida četvorogodišnju vezu i ponovo traga za ljubavlju i brakom u Beogradu. Nakon niza živopisnih seksualnih iskustava, ali i uzbudljivih putovanja u Hrvatsku, Portugaliju, Sloveniju i Austriju, on iznova otkriva vrlinu skromnosti i suštinu želje za pripadanjem: kad imaš mnogo žena, onda zapravo nemaš nijednu, a kad u potpunosti voliš jednu ženu, onda si ispunjen. Balada dekadenta je izuzetan roman o muškoj patnji, lucidan literarni prikaz ljudske seksualnosti i razloga koji nas upućuju ka ljubavi za ceo život.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter