Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Bal pod maskama

Bal pod maskama

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-00921-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D0584

Broj strana:

318

Težina:

421 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Njujork, 1931. godine. Badži je oduvijek je bila sigurna da među njima nema tajni. Ipak, sada mora da se preispita: Lili, njena najbolja prijateljica, osoba od poverenja, uzor kojem se uvijek divila, krila je od nje svoju vezu sa Nikom Grinvoldom. Nemoguću vezu, jer Nik je potomak porodice jevrejskog porekla, a Lilini roditelji nikada ne bi odobrili takav brak. I pored toga, njih dvoje spremni su da se odreknu svega - čak i prijateljstva - kako bi ostvarili svoj san o ljubavi.


Rod Ajland, 1938. godine. Lili srca punog tuge prelazi prag svoje vile. Nik i Badži Grinvold vratili su se sa medenog meseca i uselili u kuću pored njene. Prošlo je sedam godina otkako je Lili vidjela njega i svoju nekadašnju najbolju prijateljicu, sedam dugih godina tokom kojih je pokušavala da zaboravi izdaju, razočaranje, bol. Sada, međutim, nema izbora: mora da se nađe oči u oči sa osobom koja joj je uništila život.

  • Originalni naziv: A Hundred Summers
  • Prevodilac: Ljiljana Petrović Vesković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Njujork, 1931. godine. Badži je oduvijek je bila sigurna da među njima nema tajni. Ipak, sada mora da se preispita: Lili, njena najbolja prijateljica, osoba od poverenja, uzor kojem se uvijek divila, krila je od nje svoju vezu sa Nikom Grinvoldom. Nemoguću vezu, jer Nik je potomak porodice jevrejskog porekla, a Lilini roditelji nikada ne bi odobrili takav brak. I pored toga, njih dvoje spremni su da se odreknu svega - čak i prijateljstva - kako bi ostvarili svoj san o ljubavi. Rod Ajland, 1938. godine. Lili srca punog tuge prelazi prag svoje vile. Nik i Badži Grinvold vratili su se sa medenog meseca i uselili u kuću pored njene. Prošlo je sedam godina otkako je Lili vidjela njega i svoju nekadašnju najbolju prijateljicu, sedam dugih godina tokom kojih je pokušavala da zaboravi izdaju, razočaranje, bol. Sada, međutim, nema izbora: mora da se nađe oči u oči sa osobom koja joj je uništila život.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter