Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Atargatis

Atargatis

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Senad Švraka


ISBN:

978-9926-30-097-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

D5923

Broj strana:

193

Težina:

285 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Obeshrabren poslovnim i sentimentalnim neuspjehom, sredovječni fotograf napušta karijeru u Londonu i vraća se u rodni grad u bosanskoj provinciji. Besciljnost njegove nove egzistencije remeti kratkotrajna ljubavna veza sa mladom slikarkom. Kad se slikarki neočekivano gubi svaki trag, protagonist shvata da mu ona znači mnogo više nego što je u prvi mah pomislio i odlučuje da je po svaku cijenu pokuša ponovo pronaći. Prateći njegovu potragu za izgubljenom dragom, roman se postepeno transformiše u misteriju sa elementima fantazije, složenu i višeslojnu priču u kojoj se nerazmrsivo prepliću ključna pitanja značenja ljubavi, istine i stvarnosti.

Rođen u Tuzli 1964. godine, Senad Švraka je diplomirao filmsko snimanje na zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti. Uz roman Atargatis, autor je TV serije Put u Saharu (2010) i pomorskog putopisa Alea (2017).

Prvo poglavlje romana Atargatis možete
pročitati besplatno na internet stranici autora: www.senadsvraka.com.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 125x210
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Obeshrabren poslovnim i sentimentalnim neuspjehom, sredovječni fotograf napušta karijeru u Londonu i vraća se u rodni grad u bosanskoj provinciji. Besciljnost njegove nove egzistencije remeti kratkotrajna ljubavna veza sa mladom slikarkom. Kad se slikarki neočekivano gubi svaki trag, protagonist shvata da mu ona znači mnogo više nego što je u prvi mah pomislio i odlučuje da je po svaku cijenu pokuša ponovo pronaći. Prateći njegovu potragu za izgubljenom dragom, roman se postepeno transformiše u misteriju sa elementima fantazije, složenu i višeslojnu priču u kojoj se nerazmrsivo prepliću ključna pitanja značenja ljubavi, istine i stvarnosti. Rođen u Tuzli 1964. godine, Senad Švraka je diplomirao filmsko snimanje na zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti. Uz roman Atargatis, autor je TV serije Put u Saharu (2010) i pomorskog putopisa Alea (2017). Prvo poglavlje romana Atargatis možete pročitati besplatno na internet stranici autora: www.senadsvraka.com.

Dodatne informacije

Izdavač Planjax komerc
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter