Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Anđeli i demoni

Anđeli i demoni

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Den Braun


ISBN:

86-7560-021-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M0236

Broj strana:

381

Težina:

869 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

35,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Avantura koja ostavlja bez daha - uzbudljivo, dinamično, sa neobično visokim koeficijentom inteligencije. - San Francisco Chronicle

Kada svjetski poznati harvardski simbolog Robert Lengdon bude pozvan u švajcarsko istraživačko postrojenje da analizira tajanstveni simbol - urezan na grudi ubijenog fizičara - on otkriva dokaze nezamislivog: ponovnog oživljavanja drevnog tajnog bratstva iluminata... najmoćnije podzemne organizacije od nastanka svijeta.

Sve upućuje na to da se neminovno bliži čas konačnog i zavjetnog obračuna ovog vaskrslog bratstva sa Svetom stolicom. Lengdonovi najgori strahovi su potvrđeni kada glasnik iluminata objavljuje da su sakrili nezaustavljivu tempiranu bombu u samom srcu Vatikana. Dok odbrojavanje traje, Lengdon odlijeće u Rim sa Vitorijom Vetrom, prelijepom i misterioznom italijanskom naučnicom, da bi pomogao Vatikanu u očajničkoj borbi za opstanak. Upuštajući se u frenetičnu potjeru kroz zapečaćene kripte, opasne katakombe, napuštene katedrale, pa čak i najtajniji trezor na svijetu, Lengdon i Vetra prate 400 godina staru Stazu prosvjetljenja, sazdanu od drevnih simbola, koja vijuga preko Rima prema davno zaboravljenoj jazbini iluminata... tajanstvenoj lokaciji gde se možda krije šansa za spas Vatikana.

Eksplozivni internacionalni triler, ANĐELI I DEMONI vrluda od prosvjetljujućih otkrovljenja do mračnih istina, dok se bitka između nauke i religije rasplamsava u rat.

  • Originalni naziv: Angels & Demons
  • Prevodilac: Nemanja Jovanov
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2003
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Avantura koja ostavlja bez daha - uzbudljivo, dinamično, sa neobično visokim koeficijentom inteligencije. - San Francisco Chronicle Kada svjetski poznati harvardski simbolog Robert Lengdon bude pozvan u švajcarsko istraživačko postrojenje da analizira tajanstveni simbol - urezan na grudi ubijenog fizičara - on otkriva dokaze nezamislivog: ponovnog oživljavanja drevnog tajnog bratstva iluminata... najmoćnije podzemne organizacije od nastanka svijeta. Sve upućuje na to da se neminovno bliži čas konačnog i zavjetnog obračuna ovog vaskrslog bratstva sa Svetom stolicom. Lengdonovi najgori strahovi su potvrđeni kada glasnik iluminata objavljuje da su sakrili nezaustavljivu tempiranu bombu u samom srcu Vatikana. Dok odbrojavanje traje, Lengdon odlijeće u Rim sa Vitorijom Vetrom, prelijepom i misterioznom italijanskom naučnicom, da bi pomogao Vatikanu u očajničkoj borbi za opstanak. Upuštajući se u frenetičnu potjeru kroz zapečaćene kripte, opasne katakombe, napuštene katedrale, pa čak i najtajniji trezor na svijetu, Lengdon i Vetra prate 400 godina staru Stazu prosvjetljenja, sazdanu od drevnih simbola, koja vijuga preko Rima prema davno zaboravljenoj jazbini iluminata... tajanstvenoj lokaciji gde se možda krije šansa za spas Vatikana. Eksplozivni internacionalni triler, ANĐELI I DEMONI vrluda od prosvjetljujućih otkrovljenja do mračnih istina, dok se bitka između nauke i religije rasplamsava u rat.

Dodatne informacije

Izdavač Solaris
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter