Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Anastazija

Anastazija

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7710-907-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K7973

Broj strana:

312

Težina:

417 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Šangaj, 1920. godina. Kada Majkl Šeridan uskoči u ledenu rijeku kako bi spasio mladu ženu koju je slučajno upoznao u jednom noćnom klubu, njegov će se život zauvijek izmijeniti. Ruskinja Anastazija Romanova neodoljivo podsjeća na istoimenu princezu, za koju se pričalo da je nekako uspjela da preživi užase kojima su revolucionari podvrgli njenu porodicu. Sudbina najmlađe careve kćeri postala je jedna od najvećih misterija svog vremena...

Međutim, Majklova Anastazija pati od amnezije i ne sjeća se ničega prije dolaska u Šangaj. Potraga za Anastazijinim pravim identitetom povešće ih od užurbanih šangajskih ulica do dekadentnog predratnog Berlina, od očaravajućeg Londona u kom caruje nova generacija ljepotica koje slušaju džez i igraju čarlston, do mračne zavjese iza koje se krije revolucionarna Rusija - sve do opojnog Njujorka neposredno pred slom berze. Majkl je jedini muškarac koji je ikada pomogao Anastaziji a da nije želeio nešto za uzvrat - ali da li je to istinska ljubav koja je dovoljan razlog da se odrekne šanse da živi kao princeza?

Smješten u nemirne i romantične dvadesete godine prošlog vijeka, ovaj raskošan roman priča je o ubistvu i izdaji, kraljevskom skandalu i intrigama - ali i najljepša ljubavna priča ikada ispričana.

  • Originalni naziv: Anastasia
  • Prevodilac: Jelena Vojvodić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Šangaj, 1920. godina. Kada Majkl Šeridan uskoči u ledenu rijeku kako bi spasio mladu ženu koju je slučajno upoznao u jednom noćnom klubu, njegov će se život zauvijek izmijeniti. Ruskinja Anastazija Romanova neodoljivo podsjeća na istoimenu princezu, za koju se pričalo da je nekako uspjela da preživi užase kojima su revolucionari podvrgli njenu porodicu. Sudbina najmlađe careve kćeri postala je jedna od najvećih misterija svog vremena... Međutim, Majklova Anastazija pati od amnezije i ne sjeća se ničega prije dolaska u Šangaj. Potraga za Anastazijinim pravim identitetom povešće ih od užurbanih šangajskih ulica do dekadentnog predratnog Berlina, od očaravajućeg Londona u kom caruje nova generacija ljepotica koje slušaju džez i igraju čarlston, do mračne zavjese iza koje se krije revolucionarna Rusija - sve do opojnog Njujorka neposredno pred slom berze. Majkl je jedini muškarac koji je ikada pomogao Anastaziji a da nije želeio nešto za uzvrat - ali da li je to istinska ljubav koja je dovoljan razlog da se odrekne šanse da živi kao princeza? Smješten u nemirne i romantične dvadesete godine prošlog vijeka, ovaj raskošan roman priča je o ubistvu i izdaji, kraljevskom skandalu i intrigama - ali i najljepša ljubavna priča ikada ispričana.

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter