Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Amari i presudna igra

Amari i presudna igra

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: B. B. Alston


ISBN:

9788610045178

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D1663

Broj strana:

320

Težina:

250 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Nastavak bestselera Njujork Tajmsa


U uzbudljivom nastavku romana Amari i Noćna braća, Amari se vraća da razreši još jednu intrigantnu misteriju.


Nakon što je spasla brata i ceo natprirodni svet, Amari Piters je uverena da će leto pred njom biti bezbrižno i opušteno. Ali sada je pred nju postavljen niz izazova, a kletva koja je bačena na njenog brata Kvintona i dalje nije skinuta. Iako se Amari trudi da dokaže kako nisu svi čarobnjaci loši, u natprirodnom svetu vlada sve veća mržnja prema njenoj vrsti.

Kada joj tajanstvena Liga čarobnjaka ponudi da se zauzme za njih i postane novi vođa, Amari će morati da odbije. Kao da već nema dovoljno briga!


Amarina odluka dozvoliće nekom drugom da istupi – nekom ko ima opasne planove za Ligu čarobnjaka, i ujedno će motivisati početak Presudne igre, takmičenja koje će odlučiti ko će biti novi naslednik Noćne braće i odrediti budućnost čarobnjačke vrste.


Presudna igra je puna misterija i izazova, ali tu se možda krije i Kvintonova poslednja nada. A to Amari ne može da odbije!

  • Prevodilac: Zvezdana Šelmić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nastavak bestselera Njujork Tajmsa U uzbudljivom nastavku romana Amari i Noćna braća, Amari se vraća da razreši još jednu intrigantnu misteriju. Nakon što je spasla brata i ceo natprirodni svet, Amari Piters je uverena da će leto pred njom biti bezbrižno i opušteno. Ali sada je pred nju postavljen niz izazova, a kletva koja je bačena na njenog brata Kvintona i dalje nije skinuta. Iako se Amari trudi da dokaže kako nisu svi čarobnjaci loši, u natprirodnom svetu vlada sve veća mržnja prema njenoj vrsti. Kada joj tajanstvena Liga čarobnjaka ponudi da se zauzme za njih i postane novi vođa, Amari će morati da odbije. Kao da već nema dovoljno briga! Amarina odluka dozvoliće nekom drugom da istupi – nekom ko ima opasne planove za Ligu čarobnjaka, i ujedno će motivisati početak Presudne igre, takmičenja koje će odlučiti ko će biti novi naslednik Noćne braće i odrediti budućnost čarobnjačke vrste. Presudna igra je puna misterija i izazova, ali tu se možda krije i Kvintonova poslednja nada. A to Amari ne može da odbije!

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter