Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Alibi na dnu oceana

Alibi na dnu oceana

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Paul Levine


ISBN:

978-953-218-234-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V1782

Broj strana:

513

Težina:

625 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

45,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Oni su krajnje pogrešno sparen odvjetnički duo Floride - ona je glamurozna žena plave krvi iz Miamija, a on Tarzan s plaže. Kad se oni spoje, možete sve zakone baciti kroz prozor...
Što dobivate kad pomiješate lijepe ljude, obiteljske tajne i jahtu nasukanu na Sunset Key na kojoj se nalazi sto tisuća dolara i muškarac koji umire? Ako ste Steve Solomon, vidite slučaj koji može pokrenuti tvrtku Solomon & Lord. Ako ste Victoria Lord, vidite zlatnu priliku za osamostaljenje. Dok je njezin stric osumnjičenik u slučaju umorstva i njezin komad od bivšeg momka u blizini, Victoria vrši pritisak kako bi preuzela kontrolu, a Solomon se muči da je ne bi izgubio.
Dok ih očekuje skupi sudski postupak, bore se protiv vremena, zakona i jedno drugoga -kako bi razotkrili ubojicu koji je došao u raj... i nije otišao.

  • Prevodilac: Vesna Valenčić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 125x205
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Oni su krajnje pogrešno sparen odvjetnički duo Floride - ona je glamurozna žena plave krvi iz Miamija, a on Tarzan s plaže. Kad se oni spoje, možete sve zakone baciti kroz prozor... Što dobivate kad pomiješate lijepe ljude, obiteljske tajne i jahtu nasukanu na Sunset Key na kojoj se nalazi sto tisuća dolara i muškarac koji umire? Ako ste Steve Solomon, vidite slučaj koji može pokrenuti tvrtku Solomon & Lord. Ako ste Victoria Lord, vidite zlatnu priliku za osamostaljenje. Dok je njezin stric osumnjičenik u slučaju umorstva i njezin komad od bivšeg momka u blizini, Victoria vrši pritisak kako bi preuzela kontrolu, a Solomon se muči da je ne bi izgubio. Dok ih očekuje skupi sudski postupak, bore se protiv vremena, zakona i jedno drugoga -kako bi razotkrili ubojicu koji je došao u raj... i nije otišao.

Dodatne informacije

Izdavač Leo Commerce
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter