Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.290

Facebook slicica

Katalog

Agilnost na prvom mestu - Transformacija bez haosa

Agilnost na prvom mestu - Transformacija bez haosa

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788663030855

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D5108

Broj strana:

249

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Agilnost ima moć da transformiše posao - ali samo ako je implementirana na pravi način.

Već decenijama, poslovni lideri su bolno svesni ogromnog ponora: oni teže stvaranju okretnih, fleksibilnih preduzeća, ali njihova svakodnevna realnost su okoštali, rigidni i tromi procesi koji su kontrateža toj ideji. Danas se agilnost pozdravlja kao suštinski most preko ovog ponora, sa potencijalom da transformiše kompaniju i katapultira je na čelo čopora. Ali kad bi sve bilo tako lako!

U ovoj bistroj, neophodnoj knjizi, Darel Rigbi i njegove kolege Sara Elk i Stiv Berez pružaju preko potrebnu proveru stvarnosti. Oni raspršuju mitove i zablude o agilnosti i slikaju rečima kako agilni timovi mogu biti moćni, onda kada se vrednost i inovativnost sretnu.

Ključ je, kako autori tvrde, ravnoteža. Svaka organizacija mora da optimizuje i strogo kontroliše neke od svojih operacija, a da istovremeno uvodi inovacije. Agilnost, dobro implementirana, omogućava snažne inovacije bez žrtvovanja efikasnosti i pouzdanosti – onoga što je svetinja za tradicionaliste.

Ova knjiga će vam pomoći da uvidite kako prava agilnost zaista funkcioniše, šta je ono što treba i, još bolje, šta je ono što ne treba da radite. I više od toga – ova knjiga će osvetliti mapu puta za vođenje tranzicije ka zaista agilnoj kompaniji kakvu želite!

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Agilnost ima moć da transformiše posao - ali samo ako je implementirana na pravi način. Već decenijama, poslovni lideri su bolno svesni ogromnog ponora: oni teže stvaranju okretnih, fleksibilnih preduzeća, ali njihova svakodnevna realnost su okoštali, rigidni i tromi procesi koji su kontrateža toj ideji. Danas se agilnost pozdravlja kao suštinski most preko ovog ponora, sa potencijalom da transformiše kompaniju i katapultira je na čelo čopora. Ali kad bi sve bilo tako lako! U ovoj bistroj, neophodnoj knjizi, Darel Rigbi i njegove kolege Sara Elk i Stiv Berez pružaju preko potrebnu proveru stvarnosti. Oni raspršuju mitove i zablude o agilnosti i slikaju rečima kako agilni timovi mogu biti moćni, onda kada se vrednost i inovativnost sretnu. Ključ je, kako autori tvrde, ravnoteža. Svaka organizacija mora da optimizuje i strogo kontroliše neke od svojih operacija, a da istovremeno uvodi inovacije. Agilnost, dobro implementirana, omogućava snažne inovacije bez žrtvovanja efikasnosti i pouzdanosti – onoga što je svetinja za tradicionaliste. Ova knjiga će vam pomoći da uvidite kako prava agilnost zaista funkcioniše, šta je ono što treba i, još bolje, šta je ono što ne treba da radite. I više od toga – ova knjiga će osvetliti mapu puta za vođenje tranzicije ka zaista agilnoj kompaniji kakvu želite!

Dodatne informacije

Izdavač Finesa
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter