Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Adobe Photoshop CS4 - Na dlanu

Adobe Photoshop CS4 - Na dlanu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Steve Johnson


ISBN:

978-953-299-013-3

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N2234

Broj strana:

554

Težina:

1000 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

47,60 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Dobro došli u Photoshop CS4 na dlanu, praktični priručnik uz koji ćete naučiti učinkovito raditi u Photoshopu CS4. U knjizi su opisani svi osnovni i srednje napredni postupci u Photoshopu.

Ovu knjigu ne trebate pročitati od korica do korica. Knjiga je osmišljena tako da možete brzo i lako pronaći upravo ono što vas zanima. Gradivo je izneseno logičnim redoslijedom od jednostavnijih zadataka prema složenijima. Budući da je svaki zadatak predstavljen na najviše dvije nasuprotne stranice, možete se usredotočiti na određeni zadatak bez potrebe za okretanjem stranice. Da biste pronašli traženu informaciju, potražite odgovarajući zadatak u sadržaju ili kazalu, a zatim otvorite navedenu stranicu. Pročitajte uvod u zadatak, slijedite upute u lijevom stupcu popraćene ilustracijama u desnom stupcu - i to je to!

Ako vas zanima što je sve novo u Photoshopu, potražite oznaku NOVO!!. Ta oznaka (koju možete naći u sadržaju i u cijeloj knjizi) naznačuje nove ili poboljšane mogućnosti u Photoshopu CS4. Opise svih novih mogućnosti možete naći na kraju knjige.

Većina naredbi u izbornicima ima svoj tipkovnički ekvivalent (primjerice, Ctrl P (Win) ili A P (Mac) je tipkovnički prečac naredbe Print), koji je mnogo brža alternativa upotrebi miša.

  • Originalni naziv: Adobe Photoshop CS4 On...
  • Prevodilac: Tomislav Mance
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Dobro došli u Photoshop CS4 na dlanu, praktični priručnik uz koji ćete naučiti učinkovito raditi u Photoshopu CS4. U knjizi su opisani svi osnovni i srednje napredni postupci u Photoshopu. Ovu knjigu ne trebate pročitati od korica do korica. Knjiga je osmišljena tako da možete brzo i lako pronaći upravo ono što vas zanima. Gradivo je izneseno logičnim redoslijedom od jednostavnijih zadataka prema složenijima. Budući da je svaki zadatak predstavljen na najviše dvije nasuprotne stranice, možete se usredotočiti na određeni zadatak bez potrebe za okretanjem stranice. Da biste pronašli traženu informaciju, potražite odgovarajući zadatak u sadržaju ili kazalu, a zatim otvorite navedenu stranicu. Pročitajte uvod u zadatak, slijedite upute u lijevom stupcu popraćene ilustracijama u desnom stupcu - i to je to! Ako vas zanima što je sve novo u Photoshopu, potražite oznaku NOVO!!. Ta oznaka (koju možete naći u sadržaju i u cijeloj knjizi) naznačuje nove ili poboljšane mogućnosti u Photoshopu CS4. Opise svih novih mogućnosti možete naći na kraju knjige. Većina naredbi u izbornicima ima svoj tipkovnički ekvivalent (primjerice, Ctrl P (Win) ili A P (Mac) je tipkovnički prečac naredbe Print), koji je mnogo brža alternativa upotrebi miša.

Dodatne informacije

Izdavač Miš
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter