Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.290

Facebook slicica

Katalog

Vicious

Vicious

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: L. J. Shen


ISBN:

9789531431866

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D6296

Broj strana:

372

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

36,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Vicious je prvi nastavak u serijalu Grešnici Sainta.

Ljubav i mržnja, žudnja i gnjev dvije su strane iste medalje u strastvenom novom romanu omiljene L. J. Shen.

Emilia

Kažu da su ljubav i mržnja jedan osjećaj proživljen pod drukčijim okolnostima. Istina. Muškarac koji mi dolazi u snovima istovremeno me proganja u noćnim morama. Vrstan je odvjetnik. Sposoban zločinac. Prekrasan lažljivac. Nasilnik i spasitelj, čudovište i ljubavnik.

Prije deset godina protjerao me iz malog grada u kojem smo živjeli. Sada me pronašao u New Yorku i ne odlazi dok me ne povuče sa sobom.

Vicious

Ona je siromašna umjetnica. Lijepa i krhka poput japanske trešnje. Prije deset godina nenajavljeno je ušla u moj život i okrenula ga naglavce.

Emilia LeBlanc meni je zabranjena, bivša djevojka mojega najboljeg prijatelja. Žena koja zna moju najmračniju tajnu i kći jeftine posluge koju smo zaposlili da brine o našem imanju. To bi me trebalo odvratiti od nje, ali uzalud. Ona me mrzi. Koga briga. Bolje joj je da se navikne na mene.

  • Originalni naziv: Vicious
  • Prevodilac: Nada Kujundžić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Vicious je prvi nastavak u serijalu Grešnici Sainta. Ljubav i mržnja, žudnja i gnjev dvije su strane iste medalje u strastvenom novom romanu omiljene L. J. Shen. Emilia Kažu da su ljubav i mržnja jedan osjećaj proživljen pod drukčijim okolnostima. Istina. Muškarac koji mi dolazi u snovima istovremeno me proganja u noćnim morama. Vrstan je odvjetnik. Sposoban zločinac. Prekrasan lažljivac. Nasilnik i spasitelj, čudovište i ljubavnik. Prije deset godina protjerao me iz malog grada u kojem smo živjeli. Sada me pronašao u New Yorku i ne odlazi dok me ne povuče sa sobom. Vicious Ona je siromašna umjetnica. Lijepa i krhka poput japanske trešnje. Prije deset godina nenajavljeno je ušla u moj život i okrenula ga naglavce. Emilia LeBlanc meni je zabranjena, bivša djevojka mojega najboljeg prijatelja. Žena koja zna moju najmračniju tajnu i kći jeftine posluge koju smo zaposlili da brine o našem imanju. To bi me trebalo odvratiti od nje, ali uzalud. Ona me mrzi. Koga briga. Bolje joj je da se navikne na mene.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter