Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.290

Facebook slicica

Katalog

Tasmanija

Tasmanija

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-5098-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D6359

Broj strana:

288

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Gde biste vi kupili zemljište? U slučaju apokalipse.

Noveli je razmišljao nekoliko sekundi, a onda je rekao: u Tasmaniji. Dovoljno je južno da se izbegnu preterano niske temperature. Ima dovoljne rezerve slatke vode, nalazi se u demokratskoj državi i ne nastanjuju je grabljivice kojima je plen čovek. Nije previše mala, ali je ostrvo, dakle, lakše se brani, zato što će ljudi, verujte mi, morati da se brane.

Četrdesetogodišnji Paolo, po obrazovanju fizičar a po opredeljenju pisac, odlazi u Pariz na konferenciju o klimatskim promenama kako bi pronašao inspiraciju za novu knjigu. Međutim, nije samo njegova kreativnost u krizi. Godina je 2015, njegov brak je pred razvodom a svet potresaju serije terorističkih napada…

Tasmanija je roman o budućnosti. O budućnosti koje se plašimo i koju priželjkujemo. O budućnosti koju nećemo imati, koju možemo promeniti i koju gradimo. Strah i iznenađenje zbog gubitka kontrole su osećanja našeg vremena, a Paolo Đordano ume da ih ispripoveda kao niko drugi.

Svi se prepoznajemo u ovom veoma osetljivom, živom i savremenom romanu. Jer svako od nas traži svoju Tasmaniju, mesto gde se, jednostavno, možemo spasti.

  • Prevodilac: Gordana Breberina
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2024
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Gde biste vi kupili zemljište? U slučaju apokalipse. Noveli je razmišljao nekoliko sekundi, a onda je rekao: u Tasmaniji. Dovoljno je južno da se izbegnu preterano niske temperature. Ima dovoljne rezerve slatke vode, nalazi se u demokratskoj državi i ne nastanjuju je grabljivice kojima je plen čovek. Nije previše mala, ali je ostrvo, dakle, lakše se brani, zato što će ljudi, verujte mi, morati da se brane. Četrdesetogodišnji Paolo, po obrazovanju fizičar a po opredeljenju pisac, odlazi u Pariz na konferenciju o klimatskim promenama kako bi pronašao inspiraciju za novu knjigu. Međutim, nije samo njegova kreativnost u krizi. Godina je 2015, njegov brak je pred razvodom a svet potresaju serije terorističkih napada… Tasmanija je roman o budućnosti. O budućnosti koje se plašimo i koju priželjkujemo. O budućnosti koju nećemo imati, koju možemo promeniti i koju gradimo. Strah i iznenađenje zbog gubitka kontrole su osećanja našeg vremena, a Paolo Đordano ume da ih ispripoveda kao niko drugi. Svi se prepoznajemo u ovom veoma osetljivom, živom i savremenom romanu. Jer svako od nas traži svoju Tasmaniju, mesto gde se, jednostavno, možemo spasti.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter