Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Sve što me podseća na njega

Sve što me podseća na njega

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Kolin Huver


ISBN:

978-86-521-4997-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

D5389

Broj strana:

344

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Autorka bestselera S nama se završava, 9. novembar i Veriti

Nakon što je provela pet godina u zatvoru zbog jedne tragične greške, Kena Rouan se vraća u isti grad u kom je sve krenulo naopako, nadajući se ponovnom susretu sa svojom četvorogodišnjom ćerkom. Ispostavlja se da je mostove koje je spalila za sobom nemoguće obnoviti. Koliko god se trudila, svi je drže daleko od devojčice.

Ledžer Vord, vlasnik lokalnog bara i jedna od malobrojnih spona koje povezuju Kenu s ćerkom, jedina je osoba koja joj nije bespogovorno okrenula leđa. Ali ako neko sazna da Ledžer polako postaje sve važniji Keni, oboma preti opasnost da izgube poverenje onih su im važni.

Između njih dvoje rađa se bliskost uprkos pritisku sa svih strana. S njihovom romansom raste i rizik. Kena mora da pronađe način da okaje svoje grehe kako bi izgradila budućnost na temeljima nade i isceljenja.

  • Prevodilac: Dubravka Srećković Divković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Autorka bestselera S nama se završava, 9. novembar i Veriti Nakon što je provela pet godina u zatvoru zbog jedne tragične greške, Kena Rouan se vraća u isti grad u kom je sve krenulo naopako, nadajući se ponovnom susretu sa svojom četvorogodišnjom ćerkom. Ispostavlja se da je mostove koje je spalila za sobom nemoguće obnoviti. Koliko god se trudila, svi je drže daleko od devojčice. Ledžer Vord, vlasnik lokalnog bara i jedna od malobrojnih spona koje povezuju Kenu s ćerkom, jedina je osoba koja joj nije bespogovorno okrenula leđa. Ali ako neko sazna da Ledžer polako postaje sve važniji Keni, oboma preti opasnost da izgube poverenje onih su im važni. Između njih dvoje rađa se bliskost uprkos pritisku sa svih strana. S njihovom romansom raste i rizik. Kena mora da pronađe način da okaje svoje grehe kako bi izgradila budućnost na temeljima nade i isceljenja.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter