Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.290

Facebook slicica

Katalog

Noćni razgovori

Noćni razgovori

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Freja Nort


ISBN:

978-86-521-0441-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V2184

Broj strana:

433

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

27,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Šta te drži budnom cijele noći.
Petra Flint i Arlo Sevidž voljeli su se kao tinejdžeri na onaj čedan, staromodan način. Nikada zaista nisu rekli jedno drugom šta osjećaju.

Sada, godinama kasnije, zanesena i kreativna Petra danju je draguljar koji stvara divan, složen nakit od plemenitih metala i treperavog dragog kamenja. Ali noću, ona je mjesečarka, nesposobna da potpuno miruje.

Arlo živi u Severnom Jorkširu i predaje u neobičnom internatu za dječake. Poput Petre, i on sa sobom nosi nešto zbog čega mu je noću teško da spava.
U maloj poslastičarnici jednog kišnog dana, Arlo i Petra ponovo stoje jedno pred drugim. Da li je ovo druga prilika? Zar staro zlato nije podjednako dobro kao i novo?
Ipak, da bi ljubav procvjetala, moraju konačno da ostave prošlost za sobom. Prošlost koje se Petra baš i ne sjeća. Prošlost koju Arlo želi da zaboravi.
Zanosno osjećajna drama koja će se sigurno naći na listi bestselera.
Eve
Neodoljiva knjiga koja se bavi svim onim što čini život: ljubavlju, seksom, vernošću i, prije svega, prijateljstvom.
- Glamour

  • Prevodilac: Ivana Jordović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Šta te drži budnom cijele noći. Petra Flint i Arlo Sevidž voljeli su se kao tinejdžeri na onaj čedan, staromodan način. Nikada zaista nisu rekli jedno drugom šta osjećaju. Sada, godinama kasnije, zanesena i kreativna Petra danju je draguljar koji stvara divan, složen nakit od plemenitih metala i treperavog dragog kamenja. Ali noću, ona je mjesečarka, nesposobna da potpuno miruje. Arlo živi u Severnom Jorkširu i predaje u neobičnom internatu za dječake. Poput Petre, i on sa sobom nosi nešto zbog čega mu je noću teško da spava. U maloj poslastičarnici jednog kišnog dana, Arlo i Petra ponovo stoje jedno pred drugim. Da li je ovo druga prilika? Zar staro zlato nije podjednako dobro kao i novo? Ipak, da bi ljubav procvjetala, moraju konačno da ostave prošlost za sobom. Prošlost koje se Petra baš i ne sjeća. Prošlost koju Arlo želi da zaboravi. Zanosno osjećajna drama koja će se sigurno naći na listi bestselera. Eve Neodoljiva knjiga koja se bavi svim onim što čini život: ljubavlju, seksom, vernošću i, prije svega, prijateljstvom. - Glamour

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter