Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.454

Facebook slicica

Katalog

Lavirint na kraju sveta

Lavirint na kraju sveta

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788664290296

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D6484

Broj strana:

375

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Napulj, leta gospodnjeg 1229.

Krvavi trag koji za sobom ostavlja tajanstveni vitez s vatrenim kopljem, nateraće papinog izaslanika, nemilosrdnog inkvizitora Konrada fon Marburga, da pokrene istragu protiv sekte luciferijanaca, posvećene drevnom kultu nebeskih tela. Istovremeno, profesor medicine Siže od Pti-Pona, prognan je iz Pariza i silom prilika umešan u događaje. Niko i ne sluti da je on tek prvi među onima koji će, bežeći pred zastrašujućim vitezom, pasti pravo u ruke Konrada fon Marburga.

Ozloglašeni inkvizitor plete mrežu oko svih onih koji su na bilo koji način povezani sa zagonetnim zodijačkim ogrtačem. A gde ima zagonetki, tu će se zadesiti i Injacio iz Toleda, neodoljivi i dovitljivi trgovac relikvijama. Ali ovoga puta, trgovac iz Toleda će biti optužen da je upravo on vođa luciferijanaca. Ne bi li dokazao svoju nevinost, Injacio će se zaputiti čak u Palermo, na Dvor čudesa cara Fridriha II.

Na Fridrihovom dvoru zaista ga čekaju čudesa, ali ne ona kojima se nadao…

  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Napulj, leta gospodnjeg 1229. Krvavi trag koji za sobom ostavlja tajanstveni vitez s vatrenim kopljem, nateraće papinog izaslanika, nemilosrdnog inkvizitora Konrada fon Marburga, da pokrene istragu protiv sekte luciferijanaca, posvećene drevnom kultu nebeskih tela. Istovremeno, profesor medicine Siže od Pti-Pona, prognan je iz Pariza i silom prilika umešan u događaje. Niko i ne sluti da je on tek prvi među onima koji će, bežeći pred zastrašujućim vitezom, pasti pravo u ruke Konrada fon Marburga. Ozloglašeni inkvizitor plete mrežu oko svih onih koji su na bilo koji način povezani sa zagonetnim zodijačkim ogrtačem. A gde ima zagonetki, tu će se zadesiti i Injacio iz Toleda, neodoljivi i dovitljivi trgovac relikvijama. Ali ovoga puta, trgovac iz Toleda će biti optužen da je upravo on vođa luciferijanaca. Ne bi li dokazao svoju nevinost, Injacio će se zaputiti čak u Palermo, na Dvor čudesa cara Fridriha II. Na Fridrihovom dvoru zaista ga čekaju čudesa, ali ne ona kojima se nadao…

Dodatne informacije

Izdavač Only Smiley
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter