Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.290

Facebook slicica

Katalog

Jasno kao dan

Jasno kao dan

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-5015-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D6368

Broj strana:

328

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ren vodi unosan posao sa svojim prijateljem Polom i ima divnog sedamnaestogodišnjeg sina Noja, koga je sama podigla. Srećna je i ispunjena, sve do jednog poslovnog sastanka tokom koga upoznaje Pakoma, koji je magnetski privlači. Ubrzo sreće njegovog poslovnog partnera Nikolu… Sedamnaest godina pre tog susreta Nikola je otišao u Indiju i ostavio Ren, ne znajući da je ona trudna. Istina će morati da izađe na videlo, a Noje, koji je rastao bez oca, odjednom će se suočiti sa tri različite očinske figure.

Porodični odnosi se komplikuju dok Ren preispituje svoja osećanja, novonastalu situaciju i sve promene izazvane neočekivanim susretom sa Nikolom i njegovom porodicom. Suze, bes, beg od kuće, kompromisi i solidarnost prožimaju ovu sentimentalnu priču koja čitaoca okrepljuje i uverava da sve tajne jednog dana moraju biti razotkrivene.

  • Prevodilac: Ana Martinović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2024
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ren vodi unosan posao sa svojim prijateljem Polom i ima divnog sedamnaestogodišnjeg sina Noja, koga je sama podigla. Srećna je i ispunjena, sve do jednog poslovnog sastanka tokom koga upoznaje Pakoma, koji je magnetski privlači. Ubrzo sreće njegovog poslovnog partnera Nikolu… Sedamnaest godina pre tog susreta Nikola je otišao u Indiju i ostavio Ren, ne znajući da je ona trudna. Istina će morati da izađe na videlo, a Noje, koji je rastao bez oca, odjednom će se suočiti sa tri različite očinske figure. Porodični odnosi se komplikuju dok Ren preispituje svoja osećanja, novonastalu situaciju i sve promene izazvane neočekivanim susretom sa Nikolom i njegovom porodicom. Suze, bes, beg od kuće, kompromisi i solidarnost prožimaju ovu sentimentalnu priču koja čitaoca okrepljuje i uverava da sve tajne jednog dana moraju biti razotkrivene.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter