Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.290

Facebook slicica

Katalog

Dobri duh Zagreba

Dobri duh Zagreba

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789531419482

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D6305

Broj strana:

252

Težina:

354 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

27,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

14. izdanje sada već kultne Pavličićeve zbirke priča Dobri duh Zagreba!

Knjiga pripovijedaka Dobri duh Zagreba prvi put se pojavila 1976., kao treći naslov pisca koji je danas jedan od najčitanijih i najproduktivnijih hrvatskih autora.

Ova je zbirka priča slika Pavličićeva pisma u malom: dva osnovna žanra (fantastika i krimić) stapaju se u jedan. I ona je i zbog toga važna. Iz nje će se krenuti prema različitim smjerovima, a samo će na jednu stazu zakoračiti popularni Pavličićev istražitelj Ivo Remetin.

Ovo izdanje donosi i autorov esej Šest filmova s Tadićem. U tekstu se najviše govori o filmu Ritam zločina, snimljenom po naslovnoj priči knjige. Premda je u filmu priča razgranatija (uvedeni su i novi likovi), atmosfera jednog Zagreba, jedne fantastične posvećenosti i nastojanja da se ritam ne poremeti, posve je identična.

  • Izdanje: 14
  • Godina: 2023
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

14. izdanje sada već kultne Pavličićeve zbirke priča Dobri duh Zagreba! Knjiga pripovijedaka Dobri duh Zagreba prvi put se pojavila 1976., kao treći naslov pisca koji je danas jedan od najčitanijih i najproduktivnijih hrvatskih autora. Ova je zbirka priča slika Pavličićeva pisma u malom: dva osnovna žanra (fantastika i krimić) stapaju se u jedan. I ona je i zbog toga važna. Iz nje će se krenuti prema različitim smjerovima, a samo će na jednu stazu zakoračiti popularni Pavličićev istražitelj Ivo Remetin. Ovo izdanje donosi i autorov esej Šest filmova s Tadićem. U tekstu se najviše govori o filmu Ritam zločina, snimljenom po naslovnoj priči knjige. Premda je u filmu priča razgranatija (uvedeni su i novi likovi), atmosfera jednog Zagreba, jedne fantastične posvećenosti i nastojanja da se ritam ne poremeti, posve je identična.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter