Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Vampirski dnevnici - Borba 2

Vampirski dnevnici - Borba 2

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: L. J. Smith


ISBN:

9789533162478

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5251

Broj strana:

183

Težina:

196 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Srednja škola Roberta E. Leeja sasvim je obična srednja škola, a Elena Gilbert obična srednjoškolka. Dok ne upozna ljubav svog života - Stefana Salvatorea. Koji je pametan, zgodan i sve što treba. Ali on je i vampir. I ima dijabolično zlog brata. Što bi više djevojka mogla poželjeti?

Druga knjiga svjetski popularnog serijala Vampirski dnevnici spisateljice L. J. Smith nastavlja opasni ljubavni trokut između Damona, Elene i Stefana. Može li Elena saznati gdje je Stefan, koji je nestao na kraju prvog dijela? Smije li se on uopće vratiti u Fell’s Church, gdje svi sumnjaju da je upravo on odgovoran za smrtonosne napade? A kada netko ukrade Elenin dnevnik, u koji ona piše svoje najmračnije tajne, stvari se dodatno kompliciraju. Elena shvaća da su na kocki ozbiljnije stvari nego što je ona ikada zamišljala. U ovoj se knjizi sve mijenja i Elena više nikada neće biti ista.

Uskoro potražite i željno očekivani treći dio, Bijes, i saznajte što se dogodilo s vašim najdražim likovima, Elenom, Stefanom, Bonnie, Meredith i drugima.

  • Originalni naziv: THE VAMPIRE DIARIES -...
  • Prevodilac: Maja Miljković
  • Edicija: Vampirski dnevnici
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Srednja škola Roberta E. Leeja sasvim je obična srednja škola, a Elena Gilbert obična srednjoškolka. Dok ne upozna ljubav svog života - Stefana Salvatorea. Koji je pametan, zgodan i sve što treba. Ali on je i vampir. I ima dijabolično zlog brata. Što bi više djevojka mogla poželjeti? Druga knjiga svjetski popularnog serijala Vampirski dnevnici spisateljice L. J. Smith nastavlja opasni ljubavni trokut između Damona, Elene i Stefana. Može li Elena saznati gdje je Stefan, koji je nestao na kraju prvog dijela? Smije li se on uopće vratiti u Fell’s Church, gdje svi sumnjaju da je upravo on odgovoran za smrtonosne napade? A kada netko ukrade Elenin dnevnik, u koji ona piše svoje najmračnije tajne, stvari se dodatno kompliciraju. Elena shvaća da su na kocki ozbiljnije stvari nego što je ona ikada zamišljala. U ovoj se knjizi sve mijenja i Elena više nikada neće biti ista. Uskoro potražite i željno očekivani treći dio, Bijes, i saznajte što se dogodilo s vašim najdražim likovima, Elenom, Stefanom, Bonnie, Meredith i drugima.

    Dodatne informacije

    Izdavač Algoritam Zagreb
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter