Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Taoističke tajne o ljubavi

Taoističke tajne o ljubavi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Čia M. M.


ISBN:

86-81283-59-6

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M0405

Broj strana:

192

Težina:

321 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

TAOISTIČKE TAJNE O LJUBAVI
Njegovanje muške seksualne energije kroz Tao

Hiljade knjiga ispisano je u nastojanju da se pomogne ljudima i ženama, da razriješe probleme koji proizilaze iz beskrajnog traganja za seksualno ispunjavajućom ljubavi. Šta bi tu, uopšte, novo imalo da se napiše?

Većina knjiga o taoističkom sesku ne uspijeva da uputi kako transformisati energiju sperme, kada se ova uspije zadržati, gdje u tijelu pohraniti seksualnu energiju, kako je na najbolji način razmijeniti sa ženom.

Seksualna neravnoteža između muškarca i žene je očogledna. Žena je u stanju da seksualno prima svog čovjeka koliko joj drago, te stoga taoisti kažu da je njena jin esencija bezmalo neugasiva. Muškarčevo vođenje ljubavi ograničeno je količinom energije koju ima, kako bi održao erekciju. Njegov jang lakše se umara. Žena je seksualno jača od muškarca, zato što je to biološki nužno.

Ejakulatorni orgazam, kome su toliki muškarci privrženi, ograničava njihovu životnu snagu na genitalije. Tokom seksa penis prosto puca od života, i premali je da u sebi sadrži šireću seksualnu silu, prava uloga vašeg penisa je da provodi život u tijelo i izvan tijela. Seksualni organi samo su vrata na koja život ulazi i širi se dalje..

  • Originalni naziv: Taoist Secrets of Love...
  • Prevodilac: Miroslav Dereta
  • Edicija: Horus
  • Izdanje: 1
  • Godina: 1999
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140X200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    TAOISTIČKE TAJNE O LJUBAVI Njegovanje muške seksualne energije kroz Tao Hiljade knjiga ispisano je u nastojanju da se pomogne ljudima i ženama, da razriješe probleme koji proizilaze iz beskrajnog traganja za seksualno ispunjavajućom ljubavi. Šta bi tu, uopšte, novo imalo da se napiše? Većina knjiga o taoističkom sesku ne uspijeva da uputi kako transformisati energiju sperme, kada se ova uspije zadržati, gdje u tijelu pohraniti seksualnu energiju, kako je na najbolji način razmijeniti sa ženom. Seksualna neravnoteža između muškarca i žene je očogledna. Žena je u stanju da seksualno prima svog čovjeka koliko joj drago, te stoga taoisti kažu da je njena jin esencija bezmalo neugasiva. Muškarčevo vođenje ljubavi ograničeno je količinom energije koju ima, kako bi održao erekciju. Njegov jang lakše se umara. Žena je seksualno jača od muškarca, zato što je to biološki nužno. Ejakulatorni orgazam, kome su toliki muškarci privrženi, ograničava njihovu životnu snagu na genitalije. Tokom seksa penis prosto puca od života, i premali je da u sebi sadrži šireću seksualnu silu, prava uloga vašeg penisa je da provodi život u tijelo i izvan tijela. Seksualni organi samo su vrata na koja život ulazi i širi se dalje..

    Dodatne informacije

    Izdavač Dereta
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter