Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Priručnik za igre u kući

Priručnik za igre u kući

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-505-1049-0

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

K6307

Broj strana:

125

Težina:

337 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,50 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Ko kaže da je u kući dosadno? Napolju je kiša ili strašno loše vrijeme, zima je i rano pada mrak, red je da mala pauza začas prekine zajedničko učenje ili se prosto skupilo društvo kod nekoga - razloga ima bezbroj, ali je najvažnije snaći se i uživati u trenutnim okolnostima.

Od sasvim jednostavnih savjeta i objašnjenja klasičnih društvenih igara, kao što su domine, memorija, pikado ili različite vrste kartaroških okršaja, stiže se do složenih i sveobuhvatnih aktivnosti i mogućnosti, za šta je potrebna saradnja i učešće što većeg broja drugara.

A vrhunac je, naravno, prava-pravcata žurka, za koju ćemo da naučimo da pravimo originalne i neviđene pozivnice, šarene lampione i vesele girlande, sokove i dječije koktele, ali i sjajnu klopu i slatkiše. I tek onda je vrijeme za one najbolje i najmaštovitije igre... Zato, pravac na žurku!

  • Prevodilac: Tanja Bojović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ko kaže da je u kući dosadno? Napolju je kiša ili strašno loše vrijeme, zima je i rano pada mrak, red je da mala pauza začas prekine zajedničko učenje ili se prosto skupilo društvo kod nekoga - razloga ima bezbroj, ali je najvažnije snaći se i uživati u trenutnim okolnostima. Od sasvim jednostavnih savjeta i objašnjenja klasičnih društvenih igara, kao što su domine, memorija, pikado ili različite vrste kartaroških okršaja, stiže se do složenih i sveobuhvatnih aktivnosti i mogućnosti, za šta je potrebna saradnja i učešće što većeg broja drugara. A vrhunac je, naravno, prava-pravcata žurka, za koju ćemo da naučimo da pravimo originalne i neviđene pozivnice, šarene lampione i vesele girlande, sokove i dječije koktele, ali i sjajnu klopu i slatkiše. I tek onda je vrijeme za one najbolje i najmaštovitije igre... Zato, pravac na žurku!

Dodatne informacije

Izdavač Evro Giunti
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter