Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog



Novost

26.03.2015

Novi roman Edina Krehića

Dobitnik Plakete Ajvatovice za 2014 godinu

Novi roman Edina Krehića

Dostupan u online knjižari Knjiga.ba

Roman „Jednog dana doći ću, oče“ autora Edina Krehića, čije je drugo izdanje objavljeno u okviru nove izdavačke kuće Palm books, dostupan je u online knjižari Knjiga.ba Utemeljen na istinitim događajima, roman ispisuje sudbinu porodice i podneblja gdje sinovi iz generacije u generaciju moraju odrastati bez oca. Može li se to konačno i zauvijek promijeniti, saznajemo iz ovog romana s puno obrata, u kojem jurimo saznati kraj.

„Jednog dana doći ću, oče“ je veliki doprinos našem razmišljanju u širem smislu, o sudbini svih. Sudbine likova iz romana prikazane su iz jednog drukčijeg, nikako osvetničkog, humanističkog ugla. Svi su likovi slojeviti, nema zločinačkog naroda, boljeg ili goreg naroda. „To je istinita priča o djetinjstvu Ajasa Pruščaka i odrastanju s majkom koja ga podiže u okruženju koje mu nije naklonjeno. Njegov prvijenac je uvod u glasovitu spisateljsku karijeru. Nada se da će mu internacionalni uspjeh pomoći da sazna istinu o ocu, premda ne zna odakle početi potragu.  Tajnovita prošlost mu sama, strelovito kreće u susret... Šta se desilo? Gdje su završili?...“ Edin Krehić je svoj prvi roman „Čuvaj se“ objavio 2004. godine. Njegov prvijenac je preveden na arapski jezik i objavljen na arapskom tržištu, u okviru Madarek publishing house. Nagrađivan je za drame i pripovijetke.

Knjige „Čuvaj se“ i „Jednog dana doći ću, oče“ su prve objavljene u okviru Palm books, nove izdavačke kuće u Bosni i Hercegovini, pokrenute na inicijativu Reshada Strika, australsko-bosanskog glumca. Reshad Strik je imao uloge u Australiji, Hollywoodu, Turskoj, BiH... 

 

 

http://www.knjiga.ba/jedjnog-djana-djoci-cu-oce-m2889.html

Vrati se na vijesti
Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Preporuka

Slika knjige

Pismo mlađem sebi

Džejn Grejam

27,00 KM

Ostale knjige na preporuci

Popust

Slika knjige

Mistična ruža - Krstaški pohodi: knjiga III

Stiven Lohed

Redovna Cijena: 18,00 KM

Snižena cijena: 13,00 KM

Ostale knjige na popustu