Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Krvavi snovi

Krvavi snovi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Kej Huper


ISBN:

978-86-505-1933-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K6934

Broj strana:

239

Težina:

267 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,70 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

U svom najnovijem trileru Kej Huper nas uvodi u zastrašujući lov na serijskog ubicu kog obična policija ne može da zaustavi...

U pitanju je psihopata kao iz košmara. Ubica kakvog se svi instinktivno najviše plašimo. Bezobziran, lišen savjesti, nimalo uplašen da bi mogao biti uhvaćen. A njegova posljednja žrtva - kćerka uticajnog američkog senatora - zastrašujući je dokaz da više niko nije bezbijedan.

Dok veliki mediji na sva usta traže pravdu, a bolom ophrvani otac vapi za osvetom, Bišop i njegova Specijalna kriminalistička jedinica FBI-ja dospjevaju u nemoguću situaciju: čak ni policajci s parapsihološkim sposobnostima ne mogu da zaustave zlo.

Pomoć stiže od novo osnovane privatne organizacije neobičnih boraca protiv kriminala koja ne radi pod nadzorom vlade, nema ograničenja niti zvanični autoritet, a sastoji se od članova jednako talentovanihi čudnih koliko je to i Bišopov SKJ - ako ne i više.
Što nije slučajno. Jer Bišop je učestvovao u njenom osnivanju dve godine ranije.
Deni Džastis zna sve o čudovištima. Ona je po sjećuju u noćnim morama - kao i u stvarnom životu. Ali nije očekivala da se nađe na tragu ubice toliko lukavog da je izmakao najboljim policajcima koji su krenuli da ga nađu. Taj ne oklijeva da ubije čak ni kćerku jednog senatora. Ili policajca.

Deni ne želi da učestvuje u lovu na njega. Ne želi da rizikuje život koji je za sebe stvorila, ni svoj s mukom stečeni mir.

Međutim, neće imati izbora. Njegovo ubilačko divljanje suviše će seprimaći njenom domu, a jedino Deni ima oružje dovoljno snažnoda ga uništi. Osim toga, ona zna nešto što je i Bišopu nepoznanica:zna kako će se potraga završiti. U požaru. U krvi. Smrću. Jedino ne zna ko će preživjeti.

  • Originalni naziv: Blood Dreams
  • Prevodilac: Garvrilo Došen
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U svom najnovijem trileru Kej Huper nas uvodi u zastrašujući lov na serijskog ubicu kog obična policija ne može da zaustavi... U pitanju je psihopata kao iz košmara. Ubica kakvog se svi instinktivno najviše plašimo. Bezobziran, lišen savjesti, nimalo uplašen da bi mogao biti uhvaćen. A njegova posljednja žrtva - kćerka uticajnog američkog senatora - zastrašujući je dokaz da više niko nije bezbijedan. Dok veliki mediji na sva usta traže pravdu, a bolom ophrvani otac vapi za osvetom, Bišop i njegova Specijalna kriminalistička jedinica FBI-ja dospjevaju u nemoguću situaciju: čak ni policajci s parapsihološkim sposobnostima ne mogu da zaustave zlo. Pomoć stiže od novo osnovane privatne organizacije neobičnih boraca protiv kriminala koja ne radi pod nadzorom vlade, nema ograničenja niti zvanični autoritet, a sastoji se od članova jednako talentovanihi čudnih koliko je to i Bišopov SKJ - ako ne i više. Što nije slučajno. Jer Bišop je učestvovao u njenom osnivanju dve godine ranije. Deni Džastis zna sve o čudovištima. Ona je po sjećuju u noćnim morama - kao i u stvarnom životu. Ali nije očekivala da se nađe na tragu ubice toliko lukavog da je izmakao najboljim policajcima koji su krenuli da ga nađu. Taj ne oklijeva da ubije čak ni kćerku jednog senatora. Ili policajca. Deni ne želi da učestvuje u lovu na njega. Ne želi da rizikuje život koji je za sebe stvorila, ni svoj s mukom stečeni mir. Međutim, neće imati izbora. Njegovo ubilačko divljanje suviše će seprimaći njenom domu, a jedino Deni ima oružje dovoljno snažnoda ga uništi. Osim toga, ona zna nešto što je i Bišopu nepoznanica:zna kako će se potraga završiti. U požaru. U krvi. Smrću. Jedino ne zna ko će preživjeti.

Dodatne informacije

Izdavač Evro Giunti
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter