Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Udaj se za... njega! : vodič za dobar izbor

Udaj se za... njega! : vodič za dobar izbor

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Lori Gottlieb


ISBN:

978-86-6423-012-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M3627

Broj strana:

335

Težina:

438 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

45,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Kako da promenite način na koji birate partnera? Bez čega se u braku može a bez čega ne može? Dobar momak ili dobar muž? Zašto pametne žene iz pogrešnih razloga odbacuju dobre muškarce? Knjiga je iskren autorkin pokušaj da nam, na osnovu vlastitog iskustva, pomogne da razumemo zašto naš romantični život nije u skladu sa našim očekivanjima.
Događaji i činjenice opisani u ovoj knjizi su istiniti i zasnivaju se na autorkinim sopstvenim iskustvima i istraživanjima. Razgovarala je sa vodećim naučnicima koji se bave bračnim odnosima, sa bihejviorističkim ekonomistima, sociolozima, psiholozima, antropolozima, neurobiolozima, bračnim terapeutima, sveštenicima raznih konfesija, profesionalnim provodažijama, advokatima za razvode, demografima... Sakupila je iskustva kako udatih i oženjenih, tako i onih koji su još uvek sami a sve u potrazi za odgovorom kako da i sama pronađe pravog čoveka. A njen zaključak jeste da je prava ljubav biti sa onim s kim si ono što jesi!
ZA ONE KOJI NE PRIHVATAJU NIŠTA MANJE OD ZAMIŠLJENOG

  • Originalni naziv: Marry him / Lori Gottlieb...
  • Prevodilac: Maja Šarić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kako da promenite način na koji birate partnera? Bez čega se u braku može a bez čega ne može? Dobar momak ili dobar muž? Zašto pametne žene iz pogrešnih razloga odbacuju dobre muškarce? Knjiga je iskren autorkin pokušaj da nam, na osnovu vlastitog iskustva, pomogne da razumemo zašto naš romantični život nije u skladu sa našim očekivanjima. Događaji i činjenice opisani u ovoj knjizi su istiniti i zasnivaju se na autorkinim sopstvenim iskustvima i istraživanjima. Razgovarala je sa vodećim naučnicima koji se bave bračnim odnosima, sa bihejviorističkim ekonomistima, sociolozima, psiholozima, antropolozima, neurobiolozima, bračnim terapeutima, sveštenicima raznih konfesija, profesionalnim provodažijama, advokatima za razvode, demografima... Sakupila je iskustva kako udatih i oženjenih, tako i onih koji su još uvek sami a sve u potrazi za odgovorom kako da i sama pronađe pravog čoveka. A njen zaključak jeste da je prava ljubav biti sa onim s kim si ono što jesi! ZA ONE KOJI NE PRIHVATAJU NIŠTA MANJE OD ZAMIŠLJENOG

Dodatne informacije

Izdavač Psihopolis institut
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter