Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Alkohol i droge - Terapija zavisnosti tehnikama transakcione analize

Alkohol i droge - Terapija zavisnosti tehnikama transakcione analize

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Toni Vajt


ISBN:

978-86-6423-015-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

M5636

Broj strana:

254

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

38,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

U knjizi su sabrana autorova tridesetogodišnja iskustva u savetodavnom radu sa korisnicima alkohola i droga, kao i nove ideje i tehnike koje je autor razvio tokom rada i koje daju značajan doprinos literaturi na ovom polju.
Prvi deo knjige predstavlja prikaz alkohola i droga u društvu, različite teorije zavisnosti i osnovne elemente savetovanja, kao i teoriju transakcione analize (TA) koja je, kao osnovna psihoterapijska teorija, korištena u knjizi. Drugi deo knjige obrazlaže specifične tehnike koje se koriste u savetovanju korisnika alkohola i droge: smanjenje štete, motivacioni intervju i procena korisnika droge.

Posebno je važan deo posvećen tinejdžerima korisnicima droge a koji će pomoći boljem radu sa mladim osobama, zavisnicima od alkohola i droga. Tinejdžeri su psihološki drugačiji od odrasle, zrele osobe i traže poseban obzir pri podvrgavanju psihološkom i terapijskom radu. Toni Vajt ukazuje na neke od zamki, ali i na moguća rešenja za roditelje za koje je to zaista teško i puno osetljivih situacija.

  • Originalni naziv: Workihg with Drug and...
  • Prevodilac: Vasilija Vasić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U knjizi su sabrana autorova tridesetogodišnja iskustva u savetodavnom radu sa korisnicima alkohola i droga, kao i nove ideje i tehnike koje je autor razvio tokom rada i koje daju značajan doprinos literaturi na ovom polju. Prvi deo knjige predstavlja prikaz alkohola i droga u društvu, različite teorije zavisnosti i osnovne elemente savetovanja, kao i teoriju transakcione analize (TA) koja je, kao osnovna psihoterapijska teorija, korištena u knjizi. Drugi deo knjige obrazlaže specifične tehnike koje se koriste u savetovanju korisnika alkohola i droge: smanjenje štete, motivacioni intervju i procena korisnika droge. Posebno je važan deo posvećen tinejdžerima korisnicima droge a koji će pomoći boljem radu sa mladim osobama, zavisnicima od alkohola i droga. Tinejdžeri su psihološki drugačiji od odrasle, zrele osobe i traže poseban obzir pri podvrgavanju psihološkom i terapijskom radu. Toni Vajt ukazuje na neke od zamki, ali i na moguća rešenja za roditelje za koje je to zaista teško i puno osetljivih situacija.

Dodatne informacije

Izdavač Psihopolis institut
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter