Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.365

Facebook slicica

Katalog

Bez obzira na sve

Bez obzira na sve

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Lisa Nichols


ISBN:

9789533041704

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5703

Broj strana:

227

Težina:

336 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

37,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Po riječima Lise Nichols, koju zahvaljujući inspirativnom nastupu u knjizi i filmu Tajna poznaju milijuni ljudi, nije slučajnost što je najjači mišić u ljudskom tijelu - srce. Zato i tvrdi, a to je dokazala i u vlastitu životu, kako baš korištenje srca, odnosno vlastite emocionalne snage čovjeku može omogućiti da živi život za kakav je rođen.

Lisa u ovoj knjizi nudi jedinstven i moćan inspirativni program ostvarenja vlastite osobnosti i vlastitih snova bez obzira na sve.

U kritičnim trenucima jedinstvenoga životnog putovanja, u kojem je bilo mnogo padova i uspona, Lisa Nichols naučila je prepoznati i ojačati svoje, kako ih naziva, odskočne mišiće, koji osiguravaju snagu i sposobnost nošenja sa životnim nedaćama. U inovativnom programu, koji je već preobrazio stotine tisuća života, ona razotkriva tih devet koraka ili mišića (mišić poduzimanja akcije, mišić vjere u sebe, mišić opraštanja…), čijim se jačanjem može osigurati ostvarenje života kakav svaki čovjek zaslužuje u skladu sa svojim unutarnjim potrebama, sposobnostima, sklonostima i, dakako, uloženim trudom.

Lisa je živući primjer toga što je potrebno za preskakanje neizbježnih životnih prepreka. U njezinu ih je životu bilo nebrojeno, ali se ipak uspjela - a i vi ćete uz njezinu pomoć - vinuti nebu pod oblake, bez obzira na sve!

Lisa Nichols je proslavljena motivacijska govornica koja je svojim seminarima i ulogom koju je odigrala u knjizi i filmu Tajna inspirirala milijune ljudi. Suautorica je bestselera Melem za afroameričku dušu i Melem za dušu afroameričke žene.

  • Prevodilac: Jasna Grubješić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155X235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Po riječima Lise Nichols, koju zahvaljujući inspirativnom nastupu u knjizi i filmu Tajna poznaju milijuni ljudi, nije slučajnost što je najjači mišić u ljudskom tijelu - srce. Zato i tvrdi, a to je dokazala i u vlastitu životu, kako baš korištenje srca, odnosno vlastite emocionalne snage čovjeku može omogućiti da živi život za kakav je rođen. Lisa u ovoj knjizi nudi jedinstven i moćan inspirativni program ostvarenja vlastite osobnosti i vlastitih snova bez obzira na sve. U kritičnim trenucima jedinstvenoga životnog putovanja, u kojem je bilo mnogo padova i uspona, Lisa Nichols naučila je prepoznati i ojačati svoje, kako ih naziva, odskočne mišiće, koji osiguravaju snagu i sposobnost nošenja sa životnim nedaćama. U inovativnom programu, koji je već preobrazio stotine tisuća života, ona razotkriva tih devet koraka ili mišića (mišić poduzimanja akcije, mišić vjere u sebe, mišić opraštanja…), čijim se jačanjem može osigurati ostvarenje života kakav svaki čovjek zaslužuje u skladu sa svojim unutarnjim potrebama, sposobnostima, sklonostima i, dakako, uloženim trudom. Lisa je živući primjer toga što je potrebno za preskakanje neizbježnih životnih prepreka. U njezinu ih je životu bilo nebrojeno, ali se ipak uspjela - a i vi ćete uz njezinu pomoć - vinuti nebu pod oblake, bez obzira na sve! Lisa Nichols je proslavljena motivacijska govornica koja je svojim seminarima i ulogom koju je odigrala u knjizi i filmu Tajna inspirirala milijune ljudi. Suautorica je bestselera Melem za afroameričku dušu i Melem za dušu afroameričke žene.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter