Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Znanost začina - Otkrijte kako se okusi stapaju i pokrenite revoluciju u kuhanju

Znanost začina - Otkrijte kako se okusi stapaju i pokrenite revoluciju u kuhanju

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-0-62361-3

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

D6170

Broj strana:

224

Težina:

1150 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

60,50 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Ljubitelji začina, pustolovi i znatiželjni kuhari, podignite svoju strast prema začinima na novu razinu zahvaljujući zanimljivim istraživanjima dr. Stuarta Farrimonda, znanstvenika o prehrani i uspješnog autora. Svladajte znanost koja se skriva iza kulinarske umjetnosti stapanja začinskih mješavina te naučite kako spojevi koji tvore okus(e) začina u novim kombinacijama stvaraju drukčije arome i osjete. Znanost začina s više od 40 regionalnih vodiča te s opisima 60 začina i 65 izvornih i inovativnih recepata nadahnut će vas da kuhate na sasvim nov način.
Bez obzira na to jeste li iskusan kuhar(ica) ili amater(ka), ovom ćete knjigom biti nadahnuti i ohrabreni osloboditi vlastite kulinarske talente. „Znanost začina“ bit će vam pouzdan vodič u svijet fantastičnih, novih gastronomskih užitaka. Jedno je sigurno – nakon što otvorite ovu knjigu začini vam više nikad neće biti u

  • Prevodilac: Vjekoslav Čulo
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 220x260
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Ljubitelji začina, pustolovi i znatiželjni kuhari, podignite svoju strast prema začinima na novu razinu zahvaljujući zanimljivim istraživanjima dr. Stuarta Farrimonda, znanstvenika o prehrani i uspješnog autora. Svladajte znanost koja se skriva iza kulinarske umjetnosti stapanja začinskih mješavina te naučite kako spojevi koji tvore okus(e) začina u novim kombinacijama stvaraju drukčije arome i osjete. Znanost začina s više od 40 regionalnih vodiča te s opisima 60 začina i 65 izvornih i inovativnih recepata nadahnut će vas da kuhate na sasvim nov način. Bez obzira na to jeste li iskusan kuhar(ica) ili amater(ka), ovom ćete knjigom biti nadahnuti i ohrabreni osloboditi vlastite kulinarske talente. „Znanost začina“ bit će vam pouzdan vodič u svijet fantastičnih, novih gastronomskih užitaka. Jedno je sigurno – nakon što otvorite ovu knjigu začini vam više nikad neće biti u

Dodatne informacije

Izdavač Školska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter