Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.290

Facebook slicica

Katalog

Moć pozitivnog mišljenja

Moć pozitivnog mišljenja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-14-0839-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K6623

Broj strana:

333

Težina:

357 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

29,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga Moć pozitivnog mišljenja Normana Vincenta Pealea otkriva uspavanu snagu ljudskog uma. Od njezina objavljivanja davne 1952. godine pojavilo se mnoštvo sličnih knjiga, a mnoge su filozofije utemeljene pod njezinim utjecajem. Ipak, jednostavnost ovoga remekdjela i dalje blista nepomućenim sjajem.

Moć pozitivnog mišljenja klasična je zbirka metoda koje pokazuju da će promjena vašeg stava prouzročiti i promjenu u vašem životu. Ona nudi uspjeh u svemu i put prema svladavanju svih prepreka. Nema nerješivih problema ni nepremostivih zapreka. Iz straha i očaja rađa se nada u sreću i obnovljeno povjerenje u život.

Poruke koje ćete pronaći u ovoj knjizi su vječne. One nude više od ohrabrujućeg tapšanja po ramenu. Tu je deset praktičnih pravila za razvitak i postizanje samopouzdanja, pet metoda za postizanje materijalnog i emocionalnog uspjeha, tri dokazane metode za održavanje najviše energetske razine i desetočlani program za uklanjanje briga.

Ova knjiga je više i od nepobitno uspješnog programa za samopomoć. Ona nas vodi, poučava i uči kako preoblikovati negativne osjećaje u pozitivne stavove koji vode prema unutarnjem miru i stvarnim postignućima.

  • Originalni naziv: YOU CAN IF YOU CAN THING...
  • Prevodilac: Goran Vujasniović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 125x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga Moć pozitivnog mišljenja Normana Vincenta Pealea otkriva uspavanu snagu ljudskog uma. Od njezina objavljivanja davne 1952. godine pojavilo se mnoštvo sličnih knjiga, a mnoge su filozofije utemeljene pod njezinim utjecajem. Ipak, jednostavnost ovoga remekdjela i dalje blista nepomućenim sjajem. Moć pozitivnog mišljenja klasična je zbirka metoda koje pokazuju da će promjena vašeg stava prouzročiti i promjenu u vašem životu. Ona nudi uspjeh u svemu i put prema svladavanju svih prepreka. Nema nerješivih problema ni nepremostivih zapreka. Iz straha i očaja rađa se nada u sreću i obnovljeno povjerenje u život. Poruke koje ćete pronaći u ovoj knjizi su vječne. One nude više od ohrabrujućeg tapšanja po ramenu. Tu je deset praktičnih pravila za razvitak i postizanje samopouzdanja, pet metoda za postizanje materijalnog i emocionalnog uspjeha, tri dokazane metode za održavanje najviše energetske razine i desetočlani program za uklanjanje briga. Ova knjiga je više i od nepobitno uspješnog programa za samopomoć. Ona nas vodi, poučava i uči kako preoblikovati negativne osjećaje u pozitivne stavove koji vode prema unutarnjem miru i stvarnim postignućima.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter