Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.168

Facebook slicica

Katalog

Možeš ako misliš da možeš

Možeš ako misliš da možeš

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-14-0840-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7063

Broj strana:

404

Težina:

443 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

28,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Prije mnogo, mnogo godina u meni se začelo nešto što bi se moglo nazvati opsesijom. A to je opsesija da pokušam pomoći ljudima da iz života izvuku ono najbolje te nauče kako da na kreativan način prožive njegova teška iskustva.

Osobno su me oduvijek zadivljavale iznimne sposobnosti što sam ih nalazio u pojedincima, baš kao i zapanjujuća postignuća što su ih ljudska bića sposobna ostvariti na sebi. Mene to toliko uzbuđuje, doima me se toliko bajkovitim da naprosto ne mogu odoljeti da još jednom ne istupim s novom zbirkom nadahnjujućih priča o ljudima koji su uključili svoje energije pa tako učinili nešto doista znamenito, osobito na području oslobađanja svojih potencijala. A sve su to priče o običnim ljudima, takvima kakvi smo svi mi.

Upoznavši mnoge muškarce i žene, našavši se u prilici da promatram kako svladavaju teškoće i dolaze do stvarnih vrijednosti, spoznao sam kako su u te kreativne rasplete uvijek bila upletena izvjesna specifična načela. Ovu sam knjigu napisao baš zato da bih ta dinamična i djelatna načela vjerno ocrtao te potaknuo svoje čitatelje da ih i sami primijene.

Namjera je ove knjige da vas, čitatelja, uvjeri kako možete ako mislite da možete.
Ako vam se, nakon što pročitate ovu knjigu, vjera u snagu svojega uma učvrsti, ako vam sustav razmišljanja postane djelotvornijim, te ako postanete spremni prihvatiti činjenicu da uspješno možete svladati svaki problem, u tom ću slučaju moći povjerovati da su iskrene namjere što su stajale iza pisanja ove knjige ostvarile svoj cilj.

  • Prevodilac: Pero Raos
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 125x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Prije mnogo, mnogo godina u meni se začelo nešto što bi se moglo nazvati opsesijom. A to je opsesija da pokušam pomoći ljudima da iz života izvuku ono najbolje te nauče kako da na kreativan način prožive njegova teška iskustva. Osobno su me oduvijek zadivljavale iznimne sposobnosti što sam ih nalazio u pojedincima, baš kao i zapanjujuća postignuća što su ih ljudska bića sposobna ostvariti na sebi. Mene to toliko uzbuđuje, doima me se toliko bajkovitim da naprosto ne mogu odoljeti da još jednom ne istupim s novom zbirkom nadahnjujućih priča o ljudima koji su uključili svoje energije pa tako učinili nešto doista znamenito, osobito na području oslobađanja svojih potencijala. A sve su to priče o običnim ljudima, takvima kakvi smo svi mi. Upoznavši mnoge muškarce i žene, našavši se u prilici da promatram kako svladavaju teškoće i dolaze do stvarnih vrijednosti, spoznao sam kako su u te kreativne rasplete uvijek bila upletena izvjesna specifična načela. Ovu sam knjigu napisao baš zato da bih ta dinamična i djelatna načela vjerno ocrtao te potaknuo svoje čitatelje da ih i sami primijene. Namjera je ove knjige da vas, čitatelja, uvjeri kako možete ako mislite da možete. Ako vam se, nakon što pročitate ovu knjigu, vjera u snagu svojega uma učvrsti, ako vam sustav razmišljanja postane djelotvornijim, te ako postanete spremni prihvatiti činjenicu da uspješno možete svladati svaki problem, u tom ću slučaju moći povjerovati da su iskrene namjere što su stajale iza pisanja ove knjige ostvarile svoj cilj.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter