Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Poverenje

Poverenje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Ernan Dijaz


ISBN:

978-86-6152-105-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D5889

Broj strana:

472

Težina:

440 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,50 KM
do 7 dana

Razlog preporuke:

Dobitnik Pulicerove nagrade

Kategorije:

Sadržaj:

Većina nas voli da veruje da smo aktivni subjekti u našim pobedama, ali samo pasivni objekti u našim porazima.
Čak i kroz grmljavinu i vrevu dvadesetih godina prošlog veka svi u Njujorku čuli su za Bendžamina i Helen Rask. On je legendarni tajkun s Volstrita, ona je ćerka ekscentričnih aristokrata. Zajedno su se uzdigli do svetskog vrha i stekli naizgled beskrajno bogatstvo dok se decenija neumerenosti i finansijskih špekulacija bližila kraju. Ali po koju su cenu stekli svoj ogromni imetak? To je misterija u središtu Veza, uspešnog romana iz 1937. koji kao da je pročitao ceo Njujork. Ali postoje i druge verzije ove priče o povlašćenosti i obmani.
Poverenje Ernana Dijaza elegantno uspostavlja dijalog između ovih protivrečnih priča, suprotstavljajući ih perspektivi žene rešene da odvoji činjenice od fikcije. Rezultat je roman koji obuhvata ceo vek i postaje sve uzbudljiviji sa svakim novim otkrovenjem.
Poverenje je briljantna književna zagonetka čija priča uvlači i vodi čitaoca u potragu za istinom dok otkriva obmane koje često leže u srži ličnih odnosa; priča o moći kapitala koji iskrivljuje stvarnost i lakoći kojom moć može manipulisati činjenicama.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Većina nas voli da veruje da smo aktivni subjekti u našim pobedama, ali samo pasivni objekti u našim porazima. Čak i kroz grmljavinu i vrevu dvadesetih godina prošlog veka svi u Njujorku čuli su za Bendžamina i Helen Rask. On je legendarni tajkun s Volstrita, ona je ćerka ekscentričnih aristokrata. Zajedno su se uzdigli do svetskog vrha i stekli naizgled beskrajno bogatstvo dok se decenija neumerenosti i finansijskih špekulacija bližila kraju. Ali po koju su cenu stekli svoj ogromni imetak? To je misterija u središtu Veza, uspešnog romana iz 1937. koji kao da je pročitao ceo Njujork. Ali postoje i druge verzije ove priče o povlašćenosti i obmani. Poverenje Ernana Dijaza elegantno uspostavlja dijalog između ovih protivrečnih priča, suprotstavljajući ih perspektivi žene rešene da odvoji činjenice od fikcije. Rezultat je roman koji obuhvata ceo vek i postaje sve uzbudljiviji sa svakim novim otkrovenjem. Poverenje je briljantna književna zagonetka čija priča uvlači i vodi čitaoca u potragu za istinom dok otkriva obmane koje često leže u srži ličnih odnosa; priča o moći kapitala koji iskrivljuje stvarnost i lakoći kojom moć može manipulisati činjenicama.

Dodatne informacije

Izdavač Publik Praktikum
Preporuka Dobitnik Pulicerove nagrade

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter