Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Veruj i dobićeš

Veruj i dobićeš

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-6035-576-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B1364

Broj strana:

267

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Univerzum želi da postignete sve što želite u životu, a uz pomoć ove praktične knjige vi to i možete da učinite. Veruj i dobićeš je moćna referentna knjiga koja proučava četrdeset prirodnih zakona univerzuma kroz realistični pristup. Ove prirodne zakone možete da koristite da biste svesno radili na ostvarivanju svojih ciljeva.
Melisa Alvarez posvetila je po jedno poglavlje svakom od ovih zakona, upotpunivši sve opisom zakona i njegovim istorijatom, odgovarajućim afirmacijama, korisnim savetima za primenu zakona i vežbama koje možete odmah da radite.

Veruj i dobićeš olakšava nam primenu ovih prirodnih zakona i pomaže nam da razumemo kako nas oni povezuju sa univerzumom. Kada znate kako da pravilno kombinujete svoje misli, osećanja, uverenja i očekivanja sa pozitivnom energijom, duhovno se razvijate i počinjete da živite srećno u izobilju.
Rad sa prirodnim zakonima univerzuma dovešće do promena u načinu na koji reagujete na situacije u svom životu. Naučićete kako da prepoznajete pozitivne mogućnosti u svemu, umesto da pretpostavljate najgore ili primećujete ono negativno, i dovešće do toga da se osećate kao jedno sa svime što postoji.

Inspirativna knjiga prepuna praktičnih saveta. Duhovni zakoni univerzuma mogu da rade za naše dobro ili protiv nas, a Melisa Alvarez pokazuje nam kako da ih navedemo na to da svaki put rade za nas.
Natali V. Herman, autorka knjige The Art of Good Habits

  • Originalni naziv: Believe and Receive
  • Prevodilac: Jelena Radojičić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Univerzum želi da postignete sve što želite u životu, a uz pomoć ove praktične knjige vi to i možete da učinite. Veruj i dobićeš je moćna referentna knjiga koja proučava četrdeset prirodnih zakona univerzuma kroz realistični pristup. Ove prirodne zakone možete da koristite da biste svesno radili na ostvarivanju svojih ciljeva. Melisa Alvarez posvetila je po jedno poglavlje svakom od ovih zakona, upotpunivši sve opisom zakona i njegovim istorijatom, odgovarajućim afirmacijama, korisnim savetima za primenu zakona i vežbama koje možete odmah da radite. Veruj i dobićeš olakšava nam primenu ovih prirodnih zakona i pomaže nam da razumemo kako nas oni povezuju sa univerzumom. Kada znate kako da pravilno kombinujete svoje misli, osećanja, uverenja i očekivanja sa pozitivnom energijom, duhovno se razvijate i počinjete da živite srećno u izobilju. Rad sa prirodnim zakonima univerzuma dovešće do promena u načinu na koji reagujete na situacije u svom životu. Naučićete kako da prepoznajete pozitivne mogućnosti u svemu, umesto da pretpostavljate najgore ili primećujete ono negativno, i dovešće do toga da se osećate kao jedno sa svime što postoji. Inspirativna knjiga prepuna praktičnih saveta. Duhovni zakoni univerzuma mogu da rade za naše dobro ili protiv nas, a Melisa Alvarez pokazuje nam kako da ih navedemo na to da svaki put rade za nas. Natali V. Herman, autorka knjige The Art of Good Habits

Dodatne informacije

Izdavač Publik Praktikum
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter