Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.529

Facebook slicica

Katalog

Biti u ljubavi

Biti u ljubavi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Osho Rajneesh


ISBN:

978-953-304-316-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7319

Broj strana:

185

Težina:

285 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

27,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U ovoj nas ozbiljnoj i izazovnoj knjizi Osho – jedan od najrevolucionarnijih mislilaca našeg doba – potiče da se zapitamo što znamo o ljubavi, odnosno što mislimo da znamo, te nam pokazuje da bi ljubav mogla biti prirodna, ispunjavajuća i bez posesivnosti i ljubomore.

Svojom nas karakterističnom duhovitošću i razumijevanjem Osho navodi da se odupremo nezdravim obrascima mišljenja i ponašanja u ljubavnim odnosima te da ponovno otkrijemo smisao ljubavi. Kad postanete spremni istraživati svijet ljubavi, već ste pretrpani svakakvim glupostima o ljubavi tako da ne postoji gotovo nikakva nada da ćete uspjeti pronaći izvorno i odbaciti lažno.

Odgovarajući na pitanja s kojima se suočava mnogo zaljubljenih, Osho govori o novim načinima na koje možemo voljeti i koji će zauvijek promijeniti odnose među ljudima. To su:

- Ljubav bez ovisnosti
- Odbacivanje očekivanja, pravila i zahtjeva
- Odbacivanje straha od osamljenosti
- Osjećaj da smo potpuno prisutni u odnosu
- Održavanje ljubavi mladom i živom
- Partnerstvo u kojemu obje osobe mogu rasti i mijenjati se
- Oslobađanje od ega kako bismo se mogli predati ljubavi

Biti u ljubavi nadahnut će vas da ljubavi ponovno poželite dobrodošlicu u svom životu te da doživite radost istinskog života tako što ćete živjeti ljubav u odnosu s drugima.

  • Originalni naziv: Being in Love
  • Prevodilac: Rodha Rojc-Belčec
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

U ovoj nas ozbiljnoj i izazovnoj knjizi Osho – jedan od najrevolucionarnijih mislilaca našeg doba – potiče da se zapitamo što znamo o ljubavi, odnosno što mislimo da znamo, te nam pokazuje da bi ljubav mogla biti prirodna, ispunjavajuća i bez posesivnosti i ljubomore. Svojom nas karakterističnom duhovitošću i razumijevanjem Osho navodi da se odupremo nezdravim obrascima mišljenja i ponašanja u ljubavnim odnosima te da ponovno otkrijemo smisao ljubavi. Kad postanete spremni istraživati svijet ljubavi, već ste pretrpani svakakvim glupostima o ljubavi tako da ne postoji gotovo nikakva nada da ćete uspjeti pronaći izvorno i odbaciti lažno. Odgovarajući na pitanja s kojima se suočava mnogo zaljubljenih, Osho govori o novim načinima na koje možemo voljeti i koji će zauvijek promijeniti odnose među ljudima. To su: - Ljubav bez ovisnosti - Odbacivanje očekivanja, pravila i zahtjeva - Odbacivanje straha od osamljenosti - Osjećaj da smo potpuno prisutni u odnosu - Održavanje ljubavi mladom i živom - Partnerstvo u kojemu obje osobe mogu rasti i mijenjati se - Oslobađanje od ega kako bismo se mogli predati ljubavi Biti u ljubavi nadahnut će vas da ljubavi ponovno poželite dobrodošlicu u svom životu te da doživite radost istinskog života tako što ćete živjeti ljubav u odnosu s drugima.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter