Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Neobuzdani Amazon - Džef Bezos i nastanak globalne imperije

Neobuzdani Amazon - Džef Bezos i nastanak globalne imperije

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Bred Stoun


ISBN:

9788663030848

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

D5945

Broj strana:

499

Težina:

680 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

32,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

U Neobuzdanom Amazonu, višestruko priznati autor, Bred Stoun, vodi vas na putovanje bez presedana, pravac u srce giganta elektronske trgovine koji je preoblikovao svet. Od skromnih početaka, do globalne dominacije, Stoun otkriva neispričane priče o Džef Bezosu, vizionaru koji stoji iza Amazona, i o nepokolebljivoj ambiciji koja je osigurala njegov uspeh.

Otkrijte tajne iza nekih od najintrigantnijih i najhrabrijih poduhvata Amazona, od revolucionarnih inovacija kao što su Prime i Aleksa do Bezosovog smelog upada u istraživanje, ni manje ni više – do svemira. Budite svedoci žestokih bitaka Amazona sa konkurentima na različitim kontinentima, ali i unutrašnjih borbi, raskola, i večite težnje za svetskom dominacijom.

Neobuzdani Amazon nije hvalospev lika i dela Džefa Bezosa, već potpuno nepristrasan prikaz kompanije koja je zauvek promenila način na koji kupujemo, čitamo i živimo.

Ovo je istinita priča o ambiciji, odlučnosti i željama bez granica - i kao takva je obavezno štivo za svakoga ko se usuđuje da sanja velike snove.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U Neobuzdanom Amazonu, višestruko priznati autor, Bred Stoun, vodi vas na putovanje bez presedana, pravac u srce giganta elektronske trgovine koji je preoblikovao svet. Od skromnih početaka, do globalne dominacije, Stoun otkriva neispričane priče o Džef Bezosu, vizionaru koji stoji iza Amazona, i o nepokolebljivoj ambiciji koja je osigurala njegov uspeh. Otkrijte tajne iza nekih od najintrigantnijih i najhrabrijih poduhvata Amazona, od revolucionarnih inovacija kao što su Prime i Aleksa do Bezosovog smelog upada u istraživanje, ni manje ni više – do svemira. Budite svedoci žestokih bitaka Amazona sa konkurentima na različitim kontinentima, ali i unutrašnjih borbi, raskola, i večite težnje za svetskom dominacijom. Neobuzdani Amazon nije hvalospev lika i dela Džefa Bezosa, već potpuno nepristrasan prikaz kompanije koja je zauvek promenila način na koji kupujemo, čitamo i živimo. Ovo je istinita priča o ambiciji, odlučnosti i željama bez granica - i kao takva je obavezno štivo za svakoga ko se usuđuje da sanja velike snove.

Dodatne informacije

Izdavač Finesa
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter