Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Emocionalno inteligentni vođa

Emocionalno inteligentni vođa

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788661521300

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D5684

Broj strana:

115

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Postanite bolji vođa poboljšavajući svoju emocionalnu inteligenciju.

Autor bestselera Danijel Goleman prvi put je postavio ideju emocionalne inteligencije (EI) na istaknuto mesto u poslovanju posredstvom svojih članaka u časopisu Harvard biznis rivju, uspostavivši EI kao neophodnu crtu vođa. Emocionalno inteligentni vođa donosi objedinjena njegova tri najčitanija članka iz HBR-a.

U članku Šta čini vođu? Goleman obrazlaže svoje istraživanje koje otkriva da se istinski delotvorne vođe razlikuju po visokom stepenu samosvesti i izraženim društvenim veštinama. U Usredsređenom vođi Goleman objašnjava istraživanja iz oblasti neuronauke koja dokazuju da je „biti usredsređen” više od isključivanja distrakcija dok se usredsređujemo na jednu stvar.

U Vođstvu koje daje rezultate Goleman se poziva na istraživanja kako bi istakao šest specifičnih stilova vođstva, pri čemu svaki proističe iz različitih komponenti emocionalne inteligencije. Ova tri članka zajedno vode vođe ka prepoznavanju direktnih veza izmeđi EI i merljivih poslovnih rezultata.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Postanite bolji vođa poboljšavajući svoju emocionalnu inteligenciju. Autor bestselera Danijel Goleman prvi put je postavio ideju emocionalne inteligencije (EI) na istaknuto mesto u poslovanju posredstvom svojih članaka u časopisu Harvard biznis rivju, uspostavivši EI kao neophodnu crtu vođa. Emocionalno inteligentni vođa donosi objedinjena njegova tri najčitanija članka iz HBR-a. U članku Šta čini vođu? Goleman obrazlaže svoje istraživanje koje otkriva da se istinski delotvorne vođe razlikuju po visokom stepenu samosvesti i izraženim društvenim veštinama. U Usredsređenom vođi Goleman objašnjava istraživanja iz oblasti neuronauke koja dokazuju da je „biti usredsređen” više od isključivanja distrakcija dok se usredsređujemo na jednu stvar. U Vođstvu koje daje rezultate Goleman se poziva na istraživanja kako bi istakao šest specifičnih stilova vođstva, pri čemu svaki proističe iz različitih komponenti emocionalne inteligencije. Ova tri članka zajedno vode vođe ka prepoznavanju direktnih veza izmeđi EI i merljivih poslovnih rezultata.

Dodatne informacije

Izdavač Harmonija
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter