Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Ekološka inteligencija - Poznavanje skrivenih uticaja onoga što kupujemo

Ekološka inteligencija - Poznavanje skrivenih uticaja onoga što kupujemo

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-6145-005-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B4748

Broj strana:

200

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

U ovoj provokativnoj knjizi Danijel Goleman nam pokazuje da će se sve u vezi sa time šta i zašto kupujemo promeniti. Do dana današnjeg, tvrdi on, naše razmišljanje o problemima kao što su životna sredina, opasnosti po zdravlje ili izrabljivanje dece, ostalo je jednodimenzionalno, usredsređeno samo na pojedinačne probleme izolovane od svih ostalih. Naša „zelena svest toliko je površna da često proizvedemo više štete nego koristi tako što ignorišemo granice do kojih seže opasnost izazvana našim postupcima i proizvodima koje kupujemo.

Ekološka inteligencija donosi veliki broj upozoravajućih i bolnih činjenica o predmetima koje svakodnevno koristimo mi i naša deca i pokazuje nam kako će fenomen radikalne transparentnosti - dostupnosti kompletnih informacija o svim aspektima nekog proizvoda - uskoro početi da menja moć potrošača i sudbinu poslovanja. Kompanije više neće moći da kontrolišu sopstvenu reputaciju. Po prvi put će ono što kažu biti daleko manje značajno u odnosu na ono što u stvari rade. Postaće istinski odgovorne.

Prepuna praktičnih uputstava, ova knjiga postaje neophodan priručnik za razumevanje očekivane, neminovne revolucije informacija!

  • Prevodilac: Igor Cvijanović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U ovoj provokativnoj knjizi Danijel Goleman nam pokazuje da će se sve u vezi sa time šta i zašto kupujemo promeniti. Do dana današnjeg, tvrdi on, naše razmišljanje o problemima kao što su životna sredina, opasnosti po zdravlje ili izrabljivanje dece, ostalo je jednodimenzionalno, usredsređeno samo na pojedinačne probleme izolovane od svih ostalih. Naša „zelena svest toliko je površna da često proizvedemo više štete nego koristi tako što ignorišemo granice do kojih seže opasnost izazvana našim postupcima i proizvodima koje kupujemo. Ekološka inteligencija donosi veliki broj upozoravajućih i bolnih činjenica o predmetima koje svakodnevno koristimo mi i naša deca i pokazuje nam kako će fenomen radikalne transparentnosti - dostupnosti kompletnih informacija o svim aspektima nekog proizvoda - uskoro početi da menja moć potrošača i sudbinu poslovanja. Kompanije više neće moći da kontrolišu sopstvenu reputaciju. Po prvi put će ono što kažu biti daleko manje značajno u odnosu na ono što u stvari rade. Postaće istinski odgovorne. Prepuna praktičnih uputstava, ova knjiga postaje neophodan priručnik za razumevanje očekivane, neminovne revolucije informacija!

Dodatne informacije

Izdavač Geopoetika
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter