Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

36.192

Facebook slicica

Katalog

Moj brat je superheroj

Moj brat je superheroj

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-80802-24-4

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B8265

Broj strana:

293

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ne-mo-gu-će! Nije fer! Trebalo bi da je Luk taj koji će dobiti supermoći. Trebalo bi da on nosi masku i plašt, leti, ispaljuje munje iz prstiju i spasava siročad iz zgrada u plamenu. Luk je taj koji je zaljubljen u stripove, koji od jutra do sutra živi u svetu koji začinjava fantastičnim elementima. Ali u životu se susrećeš sa onim odlučujućim trenucima kada stvari krenu na ovu ili onu stranu. Vanila ili čokolada. Glatko ili hrskavo. Na tebi je koji ćeš izbor napraviti i ponekad su tri male reči sve što ti je potrebno da promeniš život. – Moram da piškim.Zak, njegov brat, dosasadnjaković i štreber, nikada nije pročitao strip u svom životu. I to veče, koje su provodili u njihovoj kućici na drvetu, trebalo bi da je kao i obično zaglavljen u rešavanju jednačine s jednom nepoznatom. A onda… došlo je do bleska crevnog svetla, ili možda zelenog svetla. Zak je osetio nalet energije, svaki atom njegovog bića je goreo i… dobio je moći da spase dva univerzuma.
Izuzetno uzbudljiv, izuzetno smešan, odvažan vodič kroz tajne galaksije, ovo je novi meteorski glas u dečjoj fantastici!

  • Originalni naziv: My Brother is a Superhero...
  • Prevodilac: Nikola Petaković
  • Izdanje: 2
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ne-mo-gu-će! Nije fer! Trebalo bi da je Luk taj koji će dobiti supermoći. Trebalo bi da on nosi masku i plašt, leti, ispaljuje munje iz prstiju i spasava siročad iz zgrada u plamenu. Luk je taj koji je zaljubljen u stripove, koji od jutra do sutra živi u svetu koji začinjava fantastičnim elementima. Ali u životu se susrećeš sa onim odlučujućim trenucima kada stvari krenu na ovu ili onu stranu. Vanila ili čokolada. Glatko ili hrskavo. Na tebi je koji ćeš izbor napraviti i ponekad su tri male reči sve što ti je potrebno da promeniš život. – Moram da piškim.Zak, njegov brat, dosasadnjaković i štreber, nikada nije pročitao strip u svom životu. I to veče, koje su provodili u njihovoj kućici na drvetu, trebalo bi da je kao i obično zaglavljen u rešavanju jednačine s jednom nepoznatom. A onda… došlo je do bleska crevnog svetla, ili možda zelenog svetla. Zak je osetio nalet energije, svaki atom njegovog bića je goreo i… dobio je moći da spase dva univerzuma. Izuzetno uzbudljiv, izuzetno smešan, odvažan vodič kroz tajne galaksije, ovo je novi meteorski glas u dečjoj fantastici!

Dodatne informacije

Izdavač Propolis
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter