Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Bila jednom jedna… Crvena

Bila jednom jedna… Crvena

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Marisa Mejer


ISBN:

978-86-521-2421-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M5417

Broj strana:

400

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Druga knjiga iz serijala Lunarske hronike.

Pep je u zatvoru. Pokušava da pobegne. Ako joj to pođe za rukom, okolnosti će biti verovatno još gore jer zna da će postati najtraženiji begunac u Komonveltu i da niko neće želeti da joj pomogne.

Na drugoj strani sveta Skarlet Benoa je u potrazi za svojom nestalom bakom. Ispostavlja se da baka krije brojne tajne o kojima Skarlet ništa ne zna i da je njen celi život proticao u velikoj opasnosti. Kada bude srela Vuka, uličnog borca sumnjive prošlosti, koji ima informacije o tome gde bi njena baka mogla biti, Skarlet nema drugog izbora do da prihvati njegovu pomoć.

Dok Skarlet i Vuk budu razotkrivali jednu tajnu, naleteće na drugu kada se njihov put bude ukrstio sa Pepinim. Svi zajedno moraće da budu korak ispred podmukle lunarske kraljice Levane, koja ne preza ni od čega ne bi li princ Kaj postao njen muž, njen kralj i njen zarobljenik.

  • Originalni naziv: Scarlet / Marissa Meyer...
  • Prevodilac: Vesna Stojković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Druga knjiga iz serijala Lunarske hronike. Pep je u zatvoru. Pokušava da pobegne. Ako joj to pođe za rukom, okolnosti će biti verovatno još gore jer zna da će postati najtraženiji begunac u Komonveltu i da niko neće želeti da joj pomogne. Na drugoj strani sveta Skarlet Benoa je u potrazi za svojom nestalom bakom. Ispostavlja se da baka krije brojne tajne o kojima Skarlet ništa ne zna i da je njen celi život proticao u velikoj opasnosti. Kada bude srela Vuka, uličnog borca sumnjive prošlosti, koji ima informacije o tome gde bi njena baka mogla biti, Skarlet nema drugog izbora do da prihvati njegovu pomoć. Dok Skarlet i Vuk budu razotkrivali jednu tajnu, naleteće na drugu kada se njihov put bude ukrstio sa Pepinim. Svi zajedno moraće da budu korak ispred podmukle lunarske kraljice Levane, koja ne preza ni od čega ne bi li princ Kaj postao njen muž, njen kralj i njen zarobljenik.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter