Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Odri Hepbern i sjaj zvezda

Odri Hepbern i sjaj zvezda

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-4952-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D5630

Broj strana:

448

Težina:

650 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Holandija, 1944. Dok Drugi svetski rat potresa Evropu, mlada Odri Hepbern pokušava da pobegne od stvarnosti otkrivajući svoju ljubav prema plesu. Između svakodnevnog užasa i stalno prisutne gladi, ona sanja da postane primabalerina. Ali za nju je ispisana drugačija budućnost.

Posle rata talenat će odvesti Odri pravo u Holivud. Ubrzo će se proslaviti ulogama u filmovima Praznik u Rimu, Moja lepa gospođice i Doručak kod Tifanija i glumiti pored velikih zvezda kao što su Gregori Pek i Hamfri Bogart. Jedno pitanje, međutim, proganjaće holivudsku ikonu tokom cele karijere: kako odoleti pritiscima popularnosti i ne izgubiti sebe?

Odrin privatni život svakako neće biti savršen. S voljenim muškarcem osećaće se usamljeno, čak će pomisliti da ju je izabrao isključivo zbog slave, a ne zbog ljubavi. Izgubiće nekoliko dugoočekivanih trudnoća, roditi mrtvorođenče, ali nikada neće posustati u potrazi za svojim snovima - iako će za njih morati da žrtvuje ono što joj je najdragocenije.

  • Prevodilac: Dušica Milojković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Holandija, 1944. Dok Drugi svetski rat potresa Evropu, mlada Odri Hepbern pokušava da pobegne od stvarnosti otkrivajući svoju ljubav prema plesu. Između svakodnevnog užasa i stalno prisutne gladi, ona sanja da postane primabalerina. Ali za nju je ispisana drugačija budućnost. Posle rata talenat će odvesti Odri pravo u Holivud. Ubrzo će se proslaviti ulogama u filmovima Praznik u Rimu, Moja lepa gospođice i Doručak kod Tifanija i glumiti pored velikih zvezda kao što su Gregori Pek i Hamfri Bogart. Jedno pitanje, međutim, proganjaće holivudsku ikonu tokom cele karijere: kako odoleti pritiscima popularnosti i ne izgubiti sebe? Odrin privatni život svakako neće biti savršen. S voljenim muškarcem osećaće se usamljeno, čak će pomisliti da ju je izabrao isključivo zbog slave, a ne zbog ljubavi. Izgubiće nekoliko dugoočekivanih trudnoća, roditi mrtvorođenče, ali nikada neće posustati u potrazi za svojim snovima - iako će za njih morati da žrtvuje ono što joj je najdragocenije.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter