Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Poslednji svedok

Poslednji svedok

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Frank Krake


ISBN:

978-86-6152-078-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D5866

Broj strana:

276

Težina:

336 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Pod okriljem noći, Vim je uhvaćen tokom racije i prevezen u zloglasni zatvor Gestapoa u Amsterdamu. Tamo se njegov život zauvek menja jer je bačen u košmar Holokausta i transportovan u logor Amersfort – prvi od tri koncentraciona logora koja će morati da preživi. Koristeći životne lekcije naučene u detinjstvu kada je bio žrtva očuha alkoholičara koji ga je zlostavljao, Vim je prisiljen da se brzo prilagodi svom paklenom okruženju. Iako je kraj rata na vidiku, kada se zatekne usred žestokog okršaja između Saveznika i Nemaca, Vim mora da iskoristi i poslednji atom snage kako bi sačuvao svoj život. U svojoj devedeset četvrtoj godini, Vim se konačno osećao spremnim da ispriča svoju neverovatnu priču, koju je držao u tajnosti veći deo svog života.

Poslednji svedok je istinita priča o hrabrosti, odvažnosti i izdržljivosti, i uverljivo štivo koje potvrđuje i veliča život. Ovo delo će vas ostaviti bez daha, ali i zadiviti odlučnošću jednog mladića da, uprkos malim izgledima, preživi.

  • Originalni naziv: De laatste getuige
  • Prevodilac: Srđan Ladičorbić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Pod okriljem noći, Vim je uhvaćen tokom racije i prevezen u zloglasni zatvor Gestapoa u Amsterdamu. Tamo se njegov život zauvek menja jer je bačen u košmar Holokausta i transportovan u logor Amersfort – prvi od tri koncentraciona logora koja će morati da preživi. Koristeći životne lekcije naučene u detinjstvu kada je bio žrtva očuha alkoholičara koji ga je zlostavljao, Vim je prisiljen da se brzo prilagodi svom paklenom okruženju. Iako je kraj rata na vidiku, kada se zatekne usred žestokog okršaja između Saveznika i Nemaca, Vim mora da iskoristi i poslednji atom snage kako bi sačuvao svoj život. U svojoj devedeset četvrtoj godini, Vim se konačno osećao spremnim da ispriča svoju neverovatnu priču, koju je držao u tajnosti veći deo svog života. Poslednji svedok je istinita priča o hrabrosti, odvažnosti i izdržljivosti, i uverljivo štivo koje potvrđuje i veliča život. Ovo delo će vas ostaviti bez daha, ali i zadiviti odlučnošću jednog mladića da, uprkos malim izgledima, preživi.

Dodatne informacije

Izdavač Stela
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter