Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.290

Facebook slicica

Katalog

Knjiga očeva

Knjiga očeva

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-7436-577-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

M0952

Broj strana:

432

Težina:

595 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Daleke 1705. mali Kornelije Čilag vraća se sa djedom i majkom iz izgnanstva u Bavarskoj u njihovu rodnu Mađarsku. Ali mira nema, a neobični zlatni džepni sat, pronađen u blatu na poprištu još jedne od bezbrojnih bitaka, korjenito će izmjeniti život porodice Čilag i svih potomaka kroz dvanaest generacija, sve do naših dana.

Prvorošeni sinovi iz pokolenja u pokolenje dobijaju čudesan dar - dar vidovitosti. Zahvaljujući njemu neki jasno vide slike iz prošlosti, a neki od njih u stanju su da predvide budućnost. Je li to blagoslov ili kletva? O tome pišu u Knjizi očeva, pohabanoj bilježnici koju takođe naslijeđuju i u koju zapisuju svoja viđenja, zbivanja, uspjehe i nedaće koje će ih snaći u burnim vremenima, svojevrsnu pripovest o lutanjima i potrazi za srećom i o privrženosti domu i korjenima.

Mađarski roman decenije. Jedinstvena panorama 300 godina istorije.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Daleke 1705. mali Kornelije Čilag vraća se sa djedom i majkom iz izgnanstva u Bavarskoj u njihovu rodnu Mađarsku. Ali mira nema, a neobični zlatni džepni sat, pronađen u blatu na poprištu još jedne od bezbrojnih bitaka, korjenito će izmjeniti život porodice Čilag i svih potomaka kroz dvanaest generacija, sve do naših dana. Prvorošeni sinovi iz pokolenja u pokolenje dobijaju čudesan dar - dar vidovitosti. Zahvaljujući njemu neki jasno vide slike iz prošlosti, a neki od njih u stanju su da predvide budućnost. Je li to blagoslov ili kletva? O tome pišu u Knjizi očeva, pohabanoj bilježnici koju takođe naslijeđuju i u koju zapisuju svoja viđenja, zbivanja, uspjehe i nedaće koje će ih snaći u burnim vremenima, svojevrsnu pripovest o lutanjima i potrazi za srećom i o privrženosti domu i korjenima. Mađarski roman decenije. Jedinstvena panorama 300 godina istorije.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter