Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Majka je samo jedna

Majka je samo jedna

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7436-835-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M0972

Broj strana:

272

Težina:

388 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Uspela sam da izazovem prezir svoje djece, i to ne prvi put, po njihovom mišljenju, žena u mojim godinama, treba samo da čuči kod kuće i to bez prebacivanja, neka se disciplinovano sprema na smrt i neka ne skuplja frajere po čehoslovačkoj, koja je sada već češka i slovačka, znači, neka babetina ne skuplja frajere u slovačkoj, kao neka šiparica gimnazijalka, već neka bude usamljena kao što priliči, neka trune u pustoj hotelskoj sobi, a može slobodno i da plače, ili barem da sebi okači sjebano tužnu facu, e, to je za nju.

Kome smeta ako ja tu i tamo zakačim pokoji bezbrižan sat? Zašto je to toliko zapanjujuće ako starija osoba oseća čeżnju? Seksualnu čežnju, između ostalog.

Ne zavisi to od godina hoćeš li iznenada ugledati nekog za koga odmah, na prvi pogled, znaš da je tvoj čovjek, i odmah želiš da ga upoznaš, da mu se obratiš, da ga dodirneš, nisi u stanju da skineš pogled, samo piljiš u njega, dok ti je lice crveno kao paradajz, usne ti se razvlače, disanje ti se ubrza, a ništra drugo ti se ne događa osim što slušaš samu sebe, naravno ako imaš dovoljno hrabrosti za to, to moja deca nikako da shvate, ne razumeju, jer oni je nemaju.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Uspela sam da izazovem prezir svoje djece, i to ne prvi put, po njihovom mišljenju, žena u mojim godinama, treba samo da čuči kod kuće i to bez prebacivanja, neka se disciplinovano sprema na smrt i neka ne skuplja frajere po čehoslovačkoj, koja je sada već češka i slovačka, znači, neka babetina ne skuplja frajere u slovačkoj, kao neka šiparica gimnazijalka, već neka bude usamljena kao što priliči, neka trune u pustoj hotelskoj sobi, a može slobodno i da plače, ili barem da sebi okači sjebano tužnu facu, e, to je za nju. Kome smeta ako ja tu i tamo zakačim pokoji bezbrižan sat? Zašto je to toliko zapanjujuće ako starija osoba oseća čeżnju? Seksualnu čežnju, između ostalog. Ne zavisi to od godina hoćeš li iznenada ugledati nekog za koga odmah, na prvi pogled, znaš da je tvoj čovjek, i odmah želiš da ga upoznaš, da mu se obratiš, da ga dodirneš, nisi u stanju da skineš pogled, samo piljiš u njega, dok ti je lice crveno kao paradajz, usne ti se razvlače, disanje ti se ubrza, a ništra drugo ti se ne događa osim što slušaš samu sebe, naravno ako imaš dovoljno hrabrosti za to, to moja deca nikako da shvate, ne razumeju, jer oni je nemaju.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter