Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.290

Facebook slicica

Katalog

Rat makova

Rat makova

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: R. F. Kuang


ISBN:

9789531435390

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D6285

Broj strana:

562

Težina:

600 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

49,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Rat makova prvi je nastavak hiperuspješne fantastične trilogije Rat makova.

Na iznenađenje cijelog Nikanskog carstva, trinaestogodišnja seljakinja i krijumčarka opijuma Rin briljira na prijemnom ispitu za elitnu vojnu akademiju Sinegard. Međutim, njezino porijeklo čini je društvenom izopćenicom čiji su jedini prijatelji mladi Kitay i osebujni učitelj predaje Jiang. Pokušavajući se izboriti za svoje mjesto na Akademiji, Rin otkriva da posjeduje smrtonosnu sposobnost – ona je šaman i može prizivati bogove. Ovlada li svojim moćima, Rin će postići više nego što je ikad sanjala.

Kada Mugenska federacija napadne Nikan i započne Treći rat makova, Rinine će šamanske moći biti jedino oružje protiv uništenja njezina naroda. Ali što je više opsjeda njezin odabrani bog, osvetoljubivi Feniks, to joj jasnije postaje da bi je pobjeda u ratu mogla stajati vlastite ljudskosti… a možda je i ona već stvar prošlosti.

  • Originalni naziv: The Poppy War
  • Prevodilac: Vicko Ivanković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2024
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Rat makova prvi je nastavak hiperuspješne fantastične trilogije Rat makova. Na iznenađenje cijelog Nikanskog carstva, trinaestogodišnja seljakinja i krijumčarka opijuma Rin briljira na prijemnom ispitu za elitnu vojnu akademiju Sinegard. Međutim, njezino porijeklo čini je društvenom izopćenicom čiji su jedini prijatelji mladi Kitay i osebujni učitelj predaje Jiang. Pokušavajući se izboriti za svoje mjesto na Akademiji, Rin otkriva da posjeduje smrtonosnu sposobnost – ona je šaman i može prizivati bogove. Ovlada li svojim moćima, Rin će postići više nego što je ikad sanjala. Kada Mugenska federacija napadne Nikan i započne Treći rat makova, Rinine će šamanske moći biti jedino oružje protiv uništenja njezina naroda. Ali što je više opsjeda njezin odabrani bog, osvetoljubivi Feniks, to joj jasnije postaje da bi je pobjeda u ratu mogla stajati vlastite ljudskosti… a možda je i ona već stvar prošlosti.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter